Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare pe care toți fanii îl așteptau. Felicitări! VIDEO EXCLUSIV

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut pasul cel mare pe care toți fanii îl așteptau. Felicitări! VIDEO EXCLUSIV
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută în București

La mai puțin de un an de la căsătorie, în august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda se prezintă precum doi îndrăgostiți aflați abia în prima zi a poveștii lor speciale. Una care deja e cunoscută marelui public, fiind vorba despre două dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone. Cei doi recunosc, în exclusivitate pentru Impact.ro, că au o serie de planuri pe plan personal și profesional. Tinerii admit că iau lucrurile încet, preferând „să așeze cărămidă peste cărămidă”.

Cleopatra Stratan încă nu vrea să fie mamă

La 19 ani, Cleopatra se grăbește să ne liniștească și anunță oficial că barza nu are încă înscrisă în agenda ei personală adresa sa.

„Nu sunt însărcinată. Țin să precizez din capul locului, fiindcă oricum m-ați fi întrebat asta.

Vreau să mai copilărim, însă va veni și vremea unui copil, fiindcă ne dorim foarte mult asta”, a precizat ea, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Cel mai tânăr cuplul al momentului, prezent la petrecerea Revistei „Viva”, ar dori să facă primul pas în acest capitol aducând pe lume o fetiță. Cel puțin asta e dorința lui Edward Sanda.

„Mi-ar plăcea să fie fetiță. Numele nu vi-l voi spune, rămâne încă secret”, se grăbește să ne precizeze Edward Sanda.

El e completat cu repeziciune de Cleopatra, care afirmă că sexul copilului va fi dat totuși de divinitate. Copilul va fi primit foarte bine în familia lor, indiferent că va fi vorba despre fată sau despre un băiețel.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se mută în București

Cei doi tineri se pregătesc, în lunile ce vor urma, de doi pași importanți ai căsniciei și carierei lor. În primul rând, se vor stabili în noua lor casă, una în București.

„Nu e vorba despre un palat, așa cum ne-ați întrebat. Va fi căsuța noastră pe care o tot amenajăm.

Va fi o casă normală, pentru oameni normali”, a precizat în exclusivitate pentru Impact.ro Edward Sanda.

Pe plan profesional, lucrurile sunt la fel de clare. Va exista cu siguranță o melodie interpretată împreună, fiindcă cei doi au promis fanilor că vor realiza anual câte o asemenea performanță.

Individual însă, Cleopatra se pregătește pentru un nou album, în ce timp ce Edward va avea parte de câteva single-uri.

„Nu suntem genul de tineri care să își petreacă viața prin cluburi. Ne place să muncim și să facem aproape totul împreună.

Aș spune că, într-un fel, suntem încă doi copii, dar doi copii adulți totuși, care știu foarte bine ce vor de la viață”, indică același Edward Sanda.

Iar spusele lui sunt completate aproape instantaneu de cele ale Cleopatrei:

„În familia noastră, motto-ul comun sună așa: „Dacă nu faci ceea simți, vei avea parte de o viață pierdută!”, a adăugat fiica lui Pavel Stratan.

Tânăra susține că s-a ghidat mereu după propriile instincte, în care are mereu mare încredere. Aceasta îi îndeamnă și pe alții să le urmeze exemplul.

Însă tot Edward pare să aibă ultimul cuvânt: „Cel mai important e să faci ce simți la timp. Că dacă nu faci la timp…”.

Vară plină de concerte, vacanță abia la toamnă

Cei doi tineri însurăței spun că după extravaganța din Paris, Orașul Îndrăgostiților, mai iau în calcul o viitoare vacanță abia în toamnă. Atunci, cel mai probabil vor alege o altă destinație, ca Grecia.

Până atunci vom tăia țara în două, fiindcă avem multe concerte de onorat”, mai spune Edward Sanda, aprobat tacit de Cleopatra, „regina” inima sale.