Ce i-a făcut Pavel Stratan lui Edward Sanda până să se însoare cu Cleopatra: ‘A presimțit’

Ce i-a făcut Pavel Stratan lui Edward Sanda până să se însoare cu Cleopatra: ‘A presimțit’
Ce i-a facut Pavel Stratan lui Edward Sanda pana sa se insoare cu Cleopatra A presimtit

A trecut aproape un an de zile de la nunta Cleopatrei Stratan cu Edward Sanda. Cei doi amorezi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar relația pe care o are Pavel Stratan cu ginerele său este una ideală. Artistul a povestit, în exclusivitate pentru Revista Ego, la ce teste l-a supus socrul său.

Cum se înțelege Pavel Stratan cu Edward Sanda

Edward Sanda a povestit faptul că s-a înțeles, dintotdeauna, foarte bine cu socrul lui și, deși Pavel Stratan l-a supravegheat îndeaproape încă de când a pus ochii pe fiica lui, artistul nu s-a temut să o curteze pe cea care urma să-i devină soție.

Din contră, deși artistul originar din Republica Moldova l-a testat pe Edward Sanda, Pavel Stratan ar fi simțit de la început că intențiile tânărului față de fiica lui, Cleopatra, sunt sincere.

„La început, erau mai mult întâlniri legate de jobul nostru. Ne vedeam la studio, la emisiuni, filmări, etc. Pavel Stratan a presimțit că o să fie ceva între noi, dar nu stătea în permanență cu noi.

Noi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult unul de altul și treptat ne-am dat seama că putem fi mai mult decât prieteni. Lucrurile s-au legat ușor-ușor, inițial ne-am întâlnit datorită meseriei, colaboram pentru diverse proiecte muzicale, ne întâlneam la studio la Famous Production.

Nu mi-a fost deloc teamă să o invit în oraș pentru că m-am înțeles bine cu Pavel de la început. El a avut și are încredere în noi și așa că nu s-a pus niciodată problema de frică”, a povestit Edward în exclusivitate pentru ego.ro.

„Acum suntem mult mai fericiți!”

Edward Sanda a completat, spunând că cei doi porumbei sunt mult mai fericiți acum, de când s-au căsătorit. Artistul și soția lui, Cleopatra Stratan își doresc să fie părinți tineri și să își mărească familia dar, totodată, vor să se bucure de timpul petrecut în doi.

„Atmosfera la noi în casă este normală, naturală, firească, frumoasă și plină de iubire! Sincer, nu simțim că suntem din două zone diferite! De când ne-am căsătorit nu s-a schimbat nimic. A ba, DA. Acum suntem mult mai fericiți.

În august 2022, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor împlini un an de căsnicie, însă, se pare că, pentru ei, luna de miere este departe de a se fi încheiat.