Cleopatra Stratan, primele declarații despre BAC 2021. I-a făcut mărturisirea lui Cătălin Măruță

Cleopatra Stratan, primele declarații despre BAC 2021. I-a făcut mărturisirea lui Cătălin Măruță
Cleopatra Stratan. dezvăluiri despre BAC

Cleopatra Stratan vine cu noi mărturisiri din viața sa. Cunoscuta cântăreață vorbește despre cele mai mari curiozități ale fanilor ei – examenul de Bacalaureant și relația cu Edward Sanda. Ce dezvăluiri i-a făcut lui Cătălin Măruță?

Cleopatra Stratan, declarații despre BAC

Iubita cântăreață a crescut în ochii publicului din România, dar și din Republica Moldova. Tânăra încă surprinde pe toată lumea cu felul în care a evoluat de-a lungul anilor.

Aceasta  a făcut furori cu piesele de pe albumele scoase pe când ea era doar un copil, ulterior dispărând din peisaj. Cei care au admirat-o la doar cinci ani s-au bucurat extrem de tare atunci când au văzut că la vârsta adolescenței a revenit în lumina reflectoarelor.

Mai mult decâat atât, tânăra se pregătește pentru cel mai important examen al vieții sale – Bacalaureatul.  “El a fost inspirația pentru noua piesă. Părinții mei sunt prietenii mei întâi de toate, mai apoi părinți.

Ei sunt cei mai buni prieteni ai mei. Cu BAC-ul nu se știe nimic sigur deocamdată. Așteptăm detalii să vedem care vor fi condițiile în care vom da examenul. Duminică plecăm împreună în Chișinău”, a detaliat Cleopatra Stratan în emisiunea „La Măruță”.

Alături de ea va trăi aceleași emoții iubitul său, care este de nedezlipit de lângă aceasta. Edward Sanda s-a aflat și el în platoul de la Pro TV pentru a avea grijă de fiecare detaliu.

Ulterior, Cleopatra a mărturisit că el este inspirația pentru multe piese pe care le-a scos, dar și pentru noi melodii care urmează să vină în vizorul fanilor. De asemenea, tânăra a mai dezvăluit că urmează ca artistul să vină acasă cu ea chiar duminica aceasta.

Când va avea loc nunta celor doi artiști?

„Dacă pandemia se va opri şi totul va funcţiona normal, în vara anului 2021 va avea loc nunta noastră, în Bucureşti, iar luna de miere încă nu ne-am hotărât. Noi ne dorim foarte mult să mergem în Maldive! Vreau să dau la facultate după ce termin liceul, vreau să dau de permis. Da, la facultate o să vin la Bucureşti, vreau să fac teatru. Sunt pasionată de teatru de mai bine de patru ani şi vreau să merg pe latura aceasta, dar nu să o consider mai importantă decât muzica. Da, mă mut la Bucureşti curând. El este implicat efectiv în toată viaţa mea pentru că aşa cum am zis, este primul şi ultimul meu iubit, bărbat. Sigur că avem planuri să ne facem viaţa împreună aşa cum simţim. O să ne mutăm împreună când o să vin la Bucureşti. Ne bucurăm foarte mult!”
Cleopatra Stratan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI