Cleopatra Stratan, schimbare majoră de look. Este aproape de nerecunoscut după ce a făcut asta

Cleopatra Stratan, schimbare majoră de look. Este aproape de nerecunoscut după ce a făcut asta
Cleopatra Stratan și-a făcut o schimbare de look

Mulți dintre noi încă nu se obișnuiesc cu înfățișarea Cleopatrei Stratan, cel puțin după videoclipul piesei ”La ușa mea”, unde tânăra a apărut fără ochelari de vedere, cu un decoleteu amețitor și o rochie care îi lăsa picioarele lungi la vedere. De altfel, după ce s-a relansat a tot șocat; întâi cu vestimentația, apoi cu cu machiajul. De această dată, schimbarea de look a reprezentat-o părul. Cântăreața s-a tuns scurt și și-a făcut breton, modificare de care este mulțumită și care a făcut-o să cunoscă un aspect la sine: deschiderea față de nou.

Cleopatra Stratan și-a uimit fanii cu schimbarea de look făcută

Cleopatra Stratan s-a relansat în urmă cu doi ani, cu piesa ”Te las cu inima”, moment în care și-a șocat admiratorii, care, deși conștienți că timpul trece, au rămas fără glas la vederea unei domnișoare înalte, purtând pantofi cu toc, cu părul lung, ondulat și un machiaj simplu. De atunci, tânăra nu a încetat să surprindă. Și dacă peste înfățișare s-a trecut cu greu, de-a dreptul imposibil a fost atunci când s-a aflat că a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda sau, mai mult, că cei doi vorbesc despre copii.

Până la încununarea iubirii lor, însă, rămân câteva schimbări de făcute, anume ei să locuiască împreună, lucru pentru care Cleopatra ar trebui să se mute la București, în prezent locuind cu familia, în Chișinău. Despre acțiune se zvonește că s-ar putea petrece greoi, având în vedere că tatăl solistei este mai dur, spun unele voci.  Mai trebuie să treacă și pandemia pentru ca acest lucru să se poate întâmpla, așa că rămân de făcut puține modificări, la care însăși Cleopatra a recurs de curând. Cântăreața s-a tuns scurt și și-a făcut breton.

„De câteva zile tot simțeam că am nevoie de o schimbare de orice fel, iar ideea de a-mi face breton a venit spontan. Tot în ziua aia m-am programat la salon pentru asta ca să nu-mi schimb părerea. Nu regret deloc aceasta schimbare și mă bucur că sunt open for changes!”

Fanii sunt de părere că schimbarea nu e reușită

„Sunt pentru schimbări, dar nu-mi place cum îți stă. Poate poza asta nu e reușită/ Mai bine era fără breton/ Îți stă bine. Totuși, îmi plăcea mai mult cum arătai fără breton, dar o schimbare de look este întotdeauna binevenită!/ Nu e reușită schimbarea. Parcă ai avea vreo 30 de ani așa/ Mai bine fără/ Tu ești frumușică, dar îți stă mult mai bine fără breton!/ În stilul tău vechi îți stătea cel mai bine/ Erai mult mai bine fără breton/ Îți stătea mai bine fără breton, tu ești finuță, te face prea matură/ Ai o față frumoasă, n-o ascunde cu breton”, sunt câteva dintre comentariile admiratorilor săi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI