Claudiu Târziu spune adevărul despre Diana Șoșoacă. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: ”Șantaj”

Claudiu Târziu spune adevărul despre Diana Șoșoacă. Cum ar fi ajuns parlamentar, de fapt: ”Șantaj”
Claudiu Târziu, despre cum a ajuns Diana Șoșoacă senatoare AUR

Claudiu Târziu aduce detalii mult așteptate despre Diana Șoșoacă. Ce a spus co-președintele formațiunii AUR când a prezentat modalitatea prin care a ajuns fosta colegă senatoare?

Cum a ajuns Diana Șoșoacă senatoarea AUR? Claudiu Târziu vine cu detalii neașteptate

Claudiu Târziu a șocat o țară întreagă în cursul zilei de vineri în momentul în care a oferit detalii despre cum a reușit Diana Șoșoacă să devină senatoare. Co-președintele AUR a produs un cutremur în politică.

Bărbatul susține că doar el și un alt coleg nu au dat undă verde venirii avocatei în formațiune, timp în care liderii au cedat la un „șantaj emoțional”. Aceasta ar fi ajuns parlamentar printr-un șantaj emoțional făcut de mari inventatori și profesori mari ai României – Alexandru Stănilă, Iulian Cornet și Florin Colceag.

Aceștia ar fi insistat ca ea să se afle pe listele parlamentare din partea Partidului Neamului Românesc. Doar doi oameni din formațiune s-au opus vehement în momentul în care AUR o primea cu brațele deschise și nici nu avea să știe care va fi soarta acesteia, menționând că avocata a fost de multe ori subiect aspru de discuție în emisiuni cu tematică și numită drept mărul discordiei din cauza intervențiilor mereu în contradictoriu.

„Eu m-am opus, nu eram de acord cu stilistica dânsei”

„Au insistat foarte mult ca și ea să fie pe liste, din partea Partidului Neamului Românesc. Eu m-am opus, nu eram de acord cu stilistica dânsei. Un singur coleg s-a mai opus cu vehemență, restul au spus că poate e bine să strângem rândurile cu toți naționaliștii, cu toți creștinii. Mi-am călcat pe inimă și rău am făcut. Ne-am înșelat în privința ei. Nu a avut tracțiune electorală.

Ea a luat 20.000 de voturi la Iași, iar soția mea a luat tot 20.000 de voturi la Bacău, unde nu a locuit, dar nu a intrat, pentru că așa a fost la redistribuire. Dacă Diana Șoșoacă era așa de puternică, lua voturile care sunt în dreptul unui senator, 40-50.000 de voturi. Dacă era așa puternică, băga partidul din care provine, Neamul Românesc, în Parlament. George Simion a susținut-o!”
Claudiu Târziu (Sursa: România TV)

Dreptul la replică: din ce cauză susține că a fost dată afară?

„În partid este în acest moment un scandal imens, cei din conducerea AUR cer jumătate din cei 28.000 de lei dați pentru cheltuielile senatorului. Toți membrii AUR care erau din provincie erau obligați să locuiască la hotelul domnului Lulea, actual președinte AUR în acte. La acest moment în actele partidului nu apar în conducere nici George Simion, nici Claudiu Târziu, ci domnul Marius Lulea, un domn cu foarte multe afaceri imobiliare, inclusiv acel hotel îi aparține. Refuzul meu de a semna anumite contracte abuzive impuse de către conducerea partidului constituie un alt motiv”, a declarat aceasta la Europa Liberă, citat de crevista Capital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI