Claudiu Bleonț, infectat cu covid-19. Anunțul trist din showbiz, ce se întâmplă cu actorul

Claudiu Bleonț, infectat cu covid-19. Anunțul trist din showbiz, ce se întâmplă cu actorul
Claudiu Bleonț, infectat cu COVID-19

Claudiu Bleonț trece prin momente grele. Celebrul actor a fost testat pozitiv cu coronavirus. Acesta a luat decizia de a-și administra ambele doze ale serului împotriva COVID-19. Cum se simte cunoscutul artist?

Claudiu Bleonț, infectat cu COVID-19: cum se simte actorul?

Veste tristă pentru fanii actorului! Aceștia au aflat de curând că actorul Claudiu Bleoț a fost infectat cu coronavirus. Vedeta s-a vaccinat cu ambele doze ale serului și a manifestat o formă ușoară a bolii. Cel din urmă se află acum în izolare, conform cancan.ro.

Artistul are o formă ușoară a bolii, astfel că a rămas fără miros și gust, probleme care s-au remediat chiar în viitorul foarte apropiat. Concret, în cursul zilei de marți Claudiu Bleoț și-a recăpătat simțurile. Fanii săi s-au îngrijorat imediat cum au auzit vestea, dar noile detalii i-au liniștit. Cu siguranță vedeta a primit nenumărate mesaje frumoase de la cei care îl iubesc și care îi sunt alături în această perioadă mai puțin strălucitoare.

„Am ajuns într-un teritoriu în care mă învârt în cerc”

Artistul a dezvăluit la un moment dat că a cochetat cu ideea de a se călugări. Un procent considerabil din colegii săi de breaslă extrem de cunoscuți au luat deja calea bisericii după ce întâlniseră succesul în teatru sau pe micile ecrane.

Iată că și el s-a gândit la acest lucru, ulterior din cauza unor greutăți a ajuns la psiholog unde a reușit să-și descifreze câteva sincope care nu-i dădeau pace. Cel din urmă se întreba la un moment dat cum de reușește să joace atât de bine viața personajelor cărora le dă viață pe scenă, dar nu reușește să își joace propriul rol în viața aceasta.

”E ca şi cum ai lucra în două planuri: undeva există ceva orizontal, care e repetitiv şi ni-l dorim repetitiv ca să te bucuri şi, în acelaşi demers, care e repetitiv să descoperi: «Uau, e nou!» Te reinventezi pe loc. Caut să mă reinventez, am ajuns într-un teritoriu în care mă învârt în cerc. Noroc că mă duc şi la psiholog.

Joc destul de bine personajele. Îmi spun uneori: «Doamne, ce bine e să joc viaţa altora, dar să o joc pe a mea e greu». E important să fii şi spectatorul vieţii tale – nu-mi iese mereu, e o muncă de atenţie, nu, e o trudă… o trudă a atenţiei. Corpul pe care îl avem este doar un accesoriu”, a declarat Claudiu Bleonţ în urmă cu ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI