Claudia Pătrășcanu, veste neașteptată pentru fani, înainte de Paște. “De trei săptămâni am hotărât”

Claudia Pătrășcanu, veste neașteptată pentru fani, înainte de Paște. “De trei săptămâni am hotărât”
Claudia Pătrășcanu, veste pentru fani înainte de Paște

Claudia Pătrășcanu vine cu o veste bombă pentru cei care o urmăresc! Ce anunț a făcut cunoscuta cântăreață chiar înainte de Paște? I-a surprins pe fanii ei.

Claudia Pătrășanu, veste înainte de Paște

Claudia a decis, după mult timp de agonie, să se despartă de tatăl copiilor ei. Acum, atenția sa se îndreaptă către cei mici, dar și către ea. Iubita vedetă se învață pas cu pas cu viața de mămică singură și cu tot timpul pentru noi experiențe. Aceasta, a ales să împărtășească fanilor un lucru pe care poate nu-l știau despre ea. Claudia nu doar că nu se ferește să intre în bucătărie, ci îi place să încerce fel și fel de rețete, mai nou a devenit vegetariană, așa că are combinații diverse și timp necesar pentru a le pune în practică.

„Sunt 3 săptămâni de când am hotărât sa gătesc vegan,sănătos și îmi place foarte mult…..avand timp,înclinația de a găti,dar și multe legume la dispoziție,m am gândit sa experimentez tot felul de retete zilnic. Toată mâncarea este delicioasa,gustoasa,foarte sănătoasă,excelenta chiar și pentru copii.? Recunosc,nu am devenit vegana in totalitate,însă ma gândesc serios la acest lucru!??”
Claudia Părășcanu

„Ne-am dorit un divorț amiabil”

Claudia este acum liniștită și îi are pe ambii copii lângă ea, deși au fost dubii că scandaloasa separare va veni cu soare pe strada acesteia în cele din urmă. Totul s-a terminat, iar cunoscuta solistă își canalizează energia pe revenirea în forță în industria muzicală.

„Am lansat o nouă piesă când am fost într-un moment mai greu. Suntem în divorț, stăm separat. Atât eu cât și Gabi știm situația, ne-am dorit un divorț amiabil. Din păcate, el nu a vrut să fie un divorț amiabil. Este un proces lung, nu știu ce se va întâmpla pe parcurs. Pentru copiii noștri trebuie să fim maturi pentru că ei meritau un divorț amiabil. Nu știu de ce a dorit să divorțăm, probabil a avut prea multă libertate”
Claudia Pătrășcanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI