Bianca Drăgușanu nu a fost iertată de marea rivală. Cum a fost acuzată iubita lui Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu nu a fost iertată de marea rivală. Cum a fost acuzată iubita lui Gabi Bădălău
Bianca Drăgușanu nu a fost iertată de marea rivală. Cum a fost acuzată iubita lui Gabi Bădălău

Scandalul dintre Claudia Pătrășcanu și cuplul format din Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău continuă, după ce blondina a făcut câteva declarații care au deranjat-o pe fosta soție a afaceristului.

Bianca Drăgușanu nu a fost iertată de marea rivală

Cântăreața a jignit-o pe actuală iubită a lui Gabi Bădălău, iar Bianca Drăgușanu a ținut să îi transmită un mesaj în replică.

Artista susține că declarațiile făcute de blondină nu sunt altceva decât un mesaj transmis de fostul ei soț, indirect.

”Ce sumă de bani și a luat de data aceasta ca sa transmita acest mesaj venit din partea soțului meu? Declarația aceasta nu i aparține ei.

Nu cred ca este o simplă coincidentă ca astăzi am primit aceleași jigniri din partea tatălui copiilor mei, dar la ce pot sa ma aștept de la acest gen de oameni? Unul plătește și altul încasează.

Ea cu siguranța are nevoie de ajutor divin și de specialitate dacă a acceptat sa transmită acest mesaj”, a spus Claudia Pătrășcanu în exclusivitate pentru Spynews.ro

Cântăreața nu s-a mai abținut și a făcut și o remarcă acidă la faptul că Bianca nu s-ar îngriji de fiica ei.

”O să refuz sa comentez ce a spus despre îngerasii mei pentru ca eu știu ce înseamnă sa fii mama! Oare ea știe? Știe ce înseamnă sa fii mama? Dar oricum, repet…. declarațiile nu sunt ale ei și este mai grav. Oricum e penibil, e penibilă că accepta jocul soțului meu”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu susține că iubita fostului soț stă cu el pentru bani

Claudia Pătrășcanu susține că Bianca stă cu afaceristul doar pentru bani și susține că îl compătimește pe Bădălău pentru că a ajuns să „plătească pe cineva să îl iubească”.

”Ea își cunoaste prețul. Amanta încă soțului meu are cam mult tupeu pentru statutul pe care îl are în viața lui. Mai nou soțul meu se pare ca trebuie sa plătească pe cineva ca să-l iubească. Trist. Dar oare ce se întâmpla dacă dispar banii lui?

Mai este iubire? Dacă tot este atât de deșteaptă ar putea să-l facă pe încă soțul meu sa mi acorde divorțul?Cât mai repede îl vreau!”, a mai adăugat Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.

Totul a pornit de la jignirile pe care Bianca i le-a adus mamei copiilor lui Bădălău. Vedeta a numit-o pe cântăreață „mizerie de om”.

„Prin tot ce face și tot ce spune, această penibilă se autodescrie. Mă mir că i-au ieșit 2 propoziții cursive la 4 clase câte are.

Încă o dată ne dovedește prostia infinită și frustrarea de care dă dovadă. Este o mizerie de om și de femeie, de la care vă puteți aștepta numai la mizerii, pentru că atât a știut să facă toată viața ei”,a transmis Bianca Drăgușanu pentru SpyNews.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI