Claudia Pătrășcanu, atac virulent la adresa Biancăi Drăgușanu. Nu s-a mai abținut deloc

Claudia Pătrășcanu, atac virulent la adresa Biancăi Drăgușanu. Nu s-a mai abținut deloc
Claudia Pătrășcanu, atac la adresa iubitei fostului soț, Bianca Drăgușanu

„Nu e războiul meu”, răspunde Bianca Drăgușanu acuzațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu, după ce cântăreața a susținut că fostul ei soț, Gabi Bădălău, și diva au un limbaj nepotrivit în fața copiilor ei atunci când micuții se află în vizită la tatăl lor. „Minte cu o nerușinare și cu un teatru pe care nu îl mai crede nimeni”, completa blondina. Însă cariera artistei continuă, deși printre multele plimbări la Judecătorie. Iar dacă împrejurările în care se află îi dau mână liberă în a compune și scoate piese, de ce nu ar fi așa? Prin urmare, cântăreața a scos o nouă melodie. În promovarea ei pe la diferite posturi TV este întrebată și despre triunghiul vicios din viața sa, prilej prin care vedeta își începe pledoaria în fața audienței.

Claudia Pătrășcanu, atac la adresa Biancăi Drăgușanu

Când toată lumea credea că apele se vor liniști, noi dezvăluiri apar în cel mai mare scandal din lumea mondenă. Claudia Pătrășcanu a fost prezentă recent în platoul unei emisiuni difuzate de Antena Stars pentru a-și promova noua piesă. După câteva detalii despre melodie, vedeta a fost întrebată despre subiectul care în acest momente îi guvernează viața, anume divorțul de tatăl copiilor săi, Gabi Bădălu, și victimele colaterale.

„Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe.

Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu.

„Ar fi mai bine să vorbească mai puțin despre mine sau despre situația noastră”

Mai mult, cântăreața este de părere că iubita soțului ei ar trebui să se preocupe mai mult de viața personală și să nu se implice în probleme care îi privesc strict pe ea și încă soțul acesteia.

„Dumneai nu are nicio legătură și nicio treabă. Consider că, cu cât vorbește mai puțin de mine sau despre situația noastră, ar fi mult mai bine”, a completat artista.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI