Claudia Pătrășcanu a divulgat planul secret al lui Gabi Bădălău. Ce vrea să îi facă pentru a îi lua copiii

Claudia Pătrășcanu continuă procesul dificil cu Gabi Bădălău, tatăl copiilor săi. În urmă cu o zi, a avut loc un nou termen în procesul de divorț care se dovedește din ce în ce mai anevoios.

Claudia Pătrășcanu a divulgat planul secret al lui Gabi Bădălău

Deși cei doi au mers cu copiii la munte și păreau că au reușit să se înțeleagă de dragul lor, acum, Gabi Bădălău cere custodia exclusiva a celor doi băieți ai săi.

“Vrea să-mi ia copii! Asta doar în mintea lui! Una spune la televizor, alta face în realitate. Când ești bun, ești luat de prost. În loc să vrea binele copiilor, el își vede interesul și răutatea. Tot timpul fac rugăciuni”, a spus Claudia Pătrășcanu la finalul înfățișării.

Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât artista a mai declarat în trecut că Bădălău ratează multe dintre vizitele pe care ar trebui să le facă și de multe ori renunță să își petreacă timpul cu copiii săi.

Claudia Pătrășcanu, acuzații scandaloase

După ce au fost la munte în formulă completă, tocmai pentru ca cei doi băieți să mai petreacă timp cu tatăl lor, acum Gabi Bădălău vrea să îi ia copiii Claudiei Pătrășcanu.

“A fost ok la munte în weekend pentru că eu, mama copiilor, mi-am dorit să fac copiii să se aproapie de el. Săptămâna trecută, pe weekendul meu cu copiii, am mers cu toții la munte. Acum trei săptămâni a dormit la mine”, a spus ea. 

În plus, mărturisește artista, singurul lucru pe care îl urmărește afaceristul este să îi facă rău. Pătrășcanu a mai declarat că fostul ei soț urmărește să o declare nebună și să facă rost de un certificat medical.

Dar tatăl copiilor dorește să-i ia de lângă mine. El nu se gândește la copii, vrea să-mi facă rău. Nu mai văd o împăcare ca și cuplu. Azi, în instanță, lucrurile au stat diferit. Degeaba încerc eu să fac bine. Vrea să ma declare nebună, să-mi scoată un certificat medical! Nu dorește liniștea copiilor”, a mai spus cântăreața.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI