Clanul Duduianu este în mare pericol. Ce se întâmplă acum cu doi interlopi

Clanul Duduianu este în mare pericol. Ce se întâmplă acum cu doi interlopi
Clanul Duduianu este în mare pericol. Ce se întâmplă acum cu doi interlopi

Asasinarea lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, le-a adus Duduienilor, pe lângă multă tristețe, și probleme cu legea. Doi dintre cei mai temuți interlopi ai clanului au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de renume și i-ar fi păgubit de sute de mii de euro, potrivit polițiștilor. Mai mult, aceștia i-au și amenințat pe cântăreții de muzică lăutărească. Ce au surprins camerele de luat vederi aflați, în continuare.

Membrii clanului Duduianu nu mai au parte de liniște

Doi dintre cei mai cunoscuți membri ai grupării al cărei lider a fost Emi Pian sunt acuzați de fapte grave. Aceștia i-ar fi șantajat și lăsat fără sute de mii de euro pe niște maneliști de top din România, iar potrivit site-ului christiansabbagh.ro, în portofoliul procurorilor există înregistrări în care interlopii îi amenință pe cântăreți.

Serviciul Grupuri Infracționale Violente din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1, instrumentează dosarul de tâlhărire și șantaj.

Cum erau șantajați maneliștii? Ei bine, artiștii erau jefuiți de toți banii câștigați în seara cântărilor. Concret, este vorba atât de sumele pe care chiar interlopii le dădeau, dar și de banii aruncați de petrecăreți, care nu erau deloc puțini.

Însă, lucrurile nu se opreau aici. Interlopii le planificau chiar ei evenimente maneliștilor, iar toate câștigurile ajungeau în buzunarele lor.

Ce spun oamenii legii

În acest dosar, pentru 11 indivizi au fost dispuse măsuri preventive, 6 au fost arestați preventiv, iar alți 5 sunt cercetați sub control judiciar.

„Două persoane au fost date în urmărire, după ce pe numele lor au fost emise mandate de arestare preventivă în lipsă, în dosarul de tâlhărie și șantaj instrumentat de Serviciul Grupuri Infracționale Violente – D.G.P.M.B., sub supravegherea Parchetului de pe lângă judecătoria Sectorului 1./ Față de alte 11 persoane au fost dispuse măsuri preventive în aceeași cauză.

La data de 14 august 2020, Judecătoria Sectorului 1 București a emis mandate de arestare preventivă, în lipsă, față de doi bărbați, membri ai unui grup infracțional, pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cei doi au fost dați în urmărire, fiind demarate demersurile legale pentru solicitarea mandatelor europene de arestare“, au transmis polițiștii.

Ce s-a întâmplat anterior

„La data de 21 iulie 2020, peste 100 de polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, cu sprijin al Inspectoratului General al Poliției Române, au efectuat 11 percheziții domiciliare, în municipiul București și în județele Ilfov și Teleorman, într-un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor infracțiunilor de tâlhărie și șantaj.

Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1. Actiunea a beneficiat de sprijinul Unității Teritoriale de Analiza Informaţiilor, Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale și Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române“, potrivit oamenilor legii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI