În ce situație tulburătoare a ajuns clanul Duduianu. Ce se întâmplă acum, după moartea lui Emi Pian

În ce situație tulburătoare a ajuns clanul Duduianu. Ce se întâmplă acum, după moartea lui Emi Pian
Care este situația clanului Duduianu după moartea lui Emi Pian

În urmă cu câteva luni, clanul Duduienilor era unul dintre clanurile care stabileau mersul lucrurilor în București și Ilfov. Dominanța asupra altor organizații interlope nefiind pusă la îndoială deloc.

În ce situație tulburătoare a ajuns clanul Duduianu

Din postura de organizație mare, clanul Duduienilor, prin liderul Emi Pian, stabilea regulile lumii interlope și adesea aplana conflictele apărute printre grupările interlope din Capitală, prin negocieri sau oferind protecție unor personaje din lumea ”gri” a orașului.

Acum s-ar părea că totul s-a cam terminat, după asasinarea lui Emi Pian, statutul clanului fiind cel mult nesigur. Potrivit unor surse WOWbiz.ro, situația grupării este una cât se poate de dificilă, lipsa unui lider fiind resimțită.

Coșmar pentru clanul Duduianu

Mai mult, ultima perioadă s-a transformat într-un coșmar pentru clanul Duduienilor care a decăzut atât de mult, mai ales că doi dintre liderii interlopilor din clan, Anaser Duduianu și fratele lui, Aramis, au fost băgați în spital în urma unor confruntări dure, peste hotare.

Duduieni sunt disperați. Au cerut ajutor, nimeni nu le-a dat ajutor, nu au fost băgați în seamă. Acum, umblă de la unii la alții ca să găsească pe cineva care, contra cost, să îi protejeze. Au ajuns să investească tot ce au ca să nu cumva să fie vânați. Cedează datoriile pe care le au unii la ei altor clanuri, doar pentru a fi protejați. Culmea este că, nici așa, unii nu îi mai bagă în seamă, deși, dea lungul timpului, au profitat la maximum de Duduieni, au avut parte de protecție, Emi Pian i-a scos din belele fără număr. Dar acum, când au simțit că sunt mai slabi ca oricând, vor să îi dea afară din București. Duduienii strâng rândurile în Ilfov, în zona din care provin, dar nu mai au putere”, spune o sursă a WOWbiz.ro.

Anaser Duduianu
Anaser Duduianu băgat în spital

Duduienii, victime ale clanurilor care le erau subordonate

Mai mult, susține sursa citată, Duduienii par să fie chiar victimele clanurilor de care au avut grijă și care le erau subordonate.

”Nimeni nu vrea să își revină Duduienii. Au eliberat un loc pe piață, preferă toți să împartă zona de influență pe care o acumulase Emi Pian și să îi marginalizeze pe Duduieni. Și s-a și spus că nu mai au ce căuta în București, să se descurce la ei, în Ilfov. Dar și acolo e dificil, mai ales dacă revin la ocupațiile lor de bază, traficul cu metale și gunoi” a mai precizat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI