City-break în septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinație urbană

City-break în septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinație urbană
City-break în septembrie. Cele mai bune variante de haine pentru orice destinație urbană

„Niciodată nu sunt prea multe haine. Dacă este nevoie de ele?”, ar spune unele femei. Adevărat, tocmai de aceea există o tehnică prin care îți poți construi o garderobă capsulă ori, dacă vrei să pleci într-o minivacanță în această toamnă, te poți folosi de o regulă ușoară: realizarea ținutelor înainte de plecare.

Cele mai bune variante de haine pentru un city-break în septembrie

Ținute pentru ea

Imprimeurile sunt făcute pentru vacanță, chiar și când vine vorba de toamna, pentru că multitudinea de culori va face ținuta să iasă din anonimat. Totuși, dacă nu ești atât de îndrăzneață, ai putea echilibra ecuația cu o piesă neutră și încălțări sport. Necesare într-o vacanță sunt și suprapunerile, la fel ca și o pereche de ghete versatile pentru doamne. Așadar, pentru un efect lejer, dar și pentru a te proteja de vântul rece toamnei, alege o rochie simplă, leagă o cămașă din denim în jurul taliei și adaugă o pereche de botine western, la mare căutare în acest sezon.

Ținute pentru el

Lungile plimbări într-un alt oraș, unde este posibil să încurci câteva străzi, necesită o pereche de pantofi comozi la care asortezi și blugii preferați, un tricou colorat, alături de un pulover lejer. Pentru serile în care dorești să petreci timp alături de parteneră la restaurant, o pereche de mocasini vor aduce un plus, în special dacă îi porți cu pantaloni conici dintr-un material lejer, rulați puțin în zona tivului, și un tricou polo alb.

Despre conceptul de garderobă capsulă

Nu știm dacă există femeia care să nu fi rostit vreodată cuvintele ”nu am cu ce să mă îmbrac”, deși dulapul este plin de haine. Dacă se întâmplă mai des, este o problemă: cumpărați haotic și aveți nevoie de organizare stilistică. Astfel a apărut conceptul garderobă capsulă, un set de haine pe care le îmbraci prin rotație de-a lungul unui sezon.

Este vorba de puține piese sezoniere care ne avantajează forma corpului și pot fi purtate cu piesele de bază, simple, pe care le avem deja acasă.

Mai exact, un tricou alb, o pereche de blugi, un pulover gros, o pereche de cizme cu toc sau fără, după preferințele fiecăruia, bocanci, o geacă de piele sau un sacou și, cel mai probabil, o umbrelă. Astfel, în unele zile putem alterna puloverul cu tricoul și geaca de piele, iar în altele tricoul cu sacoul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI