Cum poți albi hainele rapid și ușor. Trucurile care te salvează oricând

Cum se albesc rufele ieftin, rapid si usor

Există și alte metode de albire a unor rufe, în afară de soluțiile existente pe piață, care de obicei costă ceva bani. Cum poți albi rufele care au căpătat o tentă gri vezi un pic mai jos. Metodele sunt foarte simple și eficiente.

Soluții simple și eficiente de albire a rufelor. Le faci ca noi cu câteva ingrediente pe care le ai prin casă

Hainele cu tenta de gălbuie ridică probleme pentru marea majoritatea a gospodinelor. Desi toată lumea își dorește ca articolele vestimentare sa reziste mai mult in fata probei timpului, din pacate, acestea tot se degradează.

Pe mlângă soluțiile existente pe piață de albire a rufelor există și alte metode eiciente și mult mai ieftine. Astfel, metodele va uimi orice gospodină trecută prin această problemă.

De cele mai multe ori nu sunt becesare decât cateva ingrediente simple, pe care poți să le aplici în orice momente.

Cum se albesc rufele ingalbenite de timp
Cum se albesc rufele ingalbenite de timp

Produsele de albire scumpe nu sunt la fel de bune ca la televizor

Nu este nevoie de solutiile de curatare foarte scumpe pentru rufe. Acestea nu fac tocmai o treaba la fel debună cum se arată la televizor. Țesaturile albe ajung sa capete, cu timpul, o culoare gri cu o tentă murdară. Pentru albirea acestor tipuri de țesături va fi necesară doar o înmuiere de trei ori.

Pentru soluția care va face țesăturile ca noi este nevoie de 2 linguri de detergent de vase lichid si de o galeata cu apa. Dupa ce se clatesc rufele albe, acestea mai pot fi înmuiate într-o solutie ce contine 2 linguri de amoniac, puse intr-o galeata cu apa.

Ce presupune cea de-a treia etapă

Ultima înumuiere, respectiv etapă, după care rufele își vor recăpăta albul de altădată, este aceea în care hainele vor sta împreuna cu apa calda si 2 linguri de otet.

Aceasta metoda de albire a hainelor va lasa rufele curate si stralucitoare, totul este să fie clătite bine, înainte de a le pune la uscat.

Albirea cu aspirină

O alta tehnica foarte buna este zdrobirea catorva pastile de aspirina și adăugarea lor în apa. Hainele înmuiate cu aspirina, circa 4-5 pastile, vor trebui puse în masina de spalat și spălate normal.

Ultimul, dar nu și cel din urmă este bicarbonatul de sodiu. Acesta este bun la spălatul rufelor cum este și în bucătărie. Astfel, amestecul dintre o cană de bicarbonat și 4 litri de apă va aduce rezultate uimitoare pentru rufele tale îngălbenite de timp. În solutia care a rezultat, rufele vor trebui lăsate la înmuiat, iar după scoaterea lor acestea vor avea aspectul pe care le aveau atunci când au fost cumpărate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI