Ciocnire frontală a 2 tramvaie din Timișoara. Accidentul șocant a fost filmat de o cameră de supraveghere VIDEO

Ciocnire frontală a 2 tramvaie din Timișoara. Accidentul șocant a fost filmat de o cameră de supraveghere VIDEO
Accident de tramvai în Timișoara

Accident în Timișoara! Două tramvaie s-au ciocnit frontal în plină zi. Imaginile au fost surprinse pe camerele de supraveghere din zonă. Conform informațiilor de la aceste momente, unul dintre vatmani nu ar fi schimbat macazul la timp într-o intersecție. Din fericire, niciun om nu a fost rănit, iar toți pasagerii au ieșit din mijlocul de transport în comun teferi. Circulația în zonă a fost blocată după cele petrecute.

Accident în Timișoara: două tramvaie s-au ciocnit frontal

Două tramvaie s-au ciocnit frontal în Timișoara. Circulația a fost blocată în zonă, după incidentul mai puțin obișnuit. Din fericire, nu au fost victime în rândul pasagerilor sau trecătorilor, ci doar s-au înregistrat pagube materiale. Accidentul a avut loc la intersecția Bulevarului Rebreanu cu strada Drubeta.

Cele două mijloace de transport în comun au pornit din stații, după ce vatmanii au așteptat regulamentar culoarea verde a semaforului. Unul dintre ei nu a observat că nu a schimbat macazul la timp și că circula pe contrasens, astfel a intrat din plin în celălalt tramvai care se afla pe garnitură.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la Ambulanță și pompieri. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, dar oamenii s-au ales cu o spaimă cumplită. Ambele garnituri au fost avariate, iar echipele regiei de transport în comun le vor duce la deopou. Impactul frontal dintre cele două tramvaie a fost surprins de o cameră de supraveghere din zonă.

Alt accident

Un accident asemănător a avut loc în București în luna noiembrie 2021. Un tramvai a sărit de pe șine pe Șoseaua Petricani din Capitală, după ce s-a tamponat cu un altul care mergea pe aceeași linie. La acel moment, în vagoane erau numai câțiva pasageri care nu au avut nevoie de ajutorul medicilor.

De asemenea, nici vatmanii nu au fost răniți. Conform angajaților, tramvaiul de pe linia 36 ar fi fost de vină. Acesta circula în spatele unui tramvai din linia 16. Vatmanul nu a putut să mai frâneze din cauza umidității care era la primele ore ale dimineții pe garnitură, iar în urma impactului tramvaiul din față a deraiat.

Un alt incident s-a petrecut în decembrie 2021, atunci când un tramvai a deraiat și a lovit centrat un altul care venea din sens opus. Scenele au fost surprinse în Sectorul 4, puțin după orele 21.

Trei persoane au fost rănite ușor, dar au refuzat să fie transportate la spital. Poliția a blocat imediat traficul până când angajații STB au curățat drumul. Aproximativ 9 tramvaie au așteptat pentru că nu puteau să înainteze.