Accident grav în Capitală. Circulaţia blocată după ce un tramvai a deraiat în sectorul 6

Accident grav în Capitală. Circulaţia blocată după ce un tramvai a deraiat în sectorul 6
Accident grav în sectorul 6. Două persoane accidentate grav

Ziua și accidentul în București! Din cauza neadaptării și neatenției un șofer a produs un accident grav în Capitală, în urma căruia a deraiat și un tramvai. Incidentul s-a petrecut în sectorul 6, din București. Primele informații spun că în urma accidentului două persoane sunt rănite, iar tramvaiul a deraiat.

Accident grav în sectorul 6. Două persoane accidentate grav

În jurul orei 18:00, pe traseul liniei de tramvai 25, din sectorul 6 al Capitalei, a avut loc un accident grav. Accidentul s-a produs ca urmare a neatenției șoferului, care a intrat pe linia de tramvai, mașina fiind lovită în plin. În urma impactului tramvaiul a deraiat de pe șine, iar circulația este în continuare blocată.

Șoferul vinovat, o femeie de 50 de ani, precum și pasagerul din dreapta, un tânăr de 25 de ani, au fost prinși între fiarele contorsionate ale mașinii. Echipaje SMURD s-au deplasat la fața locului, încercând să descarcereze femeia prinsă în mașină.

Poițiștii ajunși la fața locului, conform Digi24, vor demara o anchetă pentru a vedea care sunt cauzele reale ale accidentului. Martorii spun că femeia ar fi fost de vină, ajungând cu mașina pe șinele de tramvai. Echipajele SMURD au mai declarat că femeia este conștientă, urmând să fie dusă la spital pentru investigații ulterioare.

Bulevardul Timişoara blocat din cauza accindetului

În urma accidentului, tramvaiul implicat a deraiat, astfel formându-se blocaje pe traseul acestuia. Purtătorul de cuvânt al STB, Brânduşa Raeceanu, a declarat că zona Bulevardului Timișoara, la intersecţia cu strada Romancierilor, este blocată și deocamdată nu se poate circula pe sensul de mers înspre Răzoare.

Oficialul STB a mai anunțat că au fost trimise echipe de angajați ai STB pentru a repune tramvaiul deraiat pe șine, pentru a se putea relua traficul mijloacelor de transport în comun în condiții optime.

„Echipele STB se află la faţa locului pentru remedierea situaţiei, iar pentru preluarea fluxului de călători de pe Bulevardul Timişoara a fost introdusă o linie navetă de autobuze, care funcţionează între Depoul Militari şi Piaţa Danny Huwe., a declarat pentru Digi24, purtătorul de cuvânt al STB, Brânduşa Raeceanu.

Polițiștii au demarat deja ancheta în acest caz, spunând că încearcă să afle dacă nu cumva femeia de 50 de ani, aflată la volanul mașinii, nu ar fi pierdut controlul și astfel a ajuns pe calea de rulare, unde a fost lovită în plin de tramvai. Femeia a fost, în cele din urmă, descarcerată și transportată la spital pentru investigațiile necesare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI