Cine va fi nașul de căsătorie al lui Jador. Manelistul a uimit pe toată lumea la Survivor

Jador e are planuri Mari și își dorește să se căsătorească. Mai mult, concurentul Survivor și-a ales deja nașul și este vorba despre un coleg din echipa Faimoșilor.

Cine va fi nașul de căsătorie al lui Jador

Jador urmează să se întoarcă în România după ce a suferit mai multe accidentări pe traseele din Republica Dominicană. Artistul se întoarce acasă cu gânduri de însurătoare.

El a spus în consiliu de urgență că a stat pe gânduri să se căsătorească cu Georgiana, însă Cătălin Moroșanu l-a sfătuit să o facă, așa că artistul l-a rugat să îi fie naș de cununie.

„E greu să fii cunoscut, fetele te consideră urât și brunețel până să fii Jador, apoi când ești Jador, ești frumos, ai toate calitățile.

Mie îmi plac foarte mult fetele, nu știam dacă să mai rămân cu fata pe care o iubesc pentru că eu consideram că ea greșește. Moroșanu a fost acolo și i-am cerut sfatul și îl iubesc pentru sfatul ăsta. A promis că o să fie nașul meu”, a mărturisit Jador.

Jador, după Survivor: „Sunt pregătit să fiu sărac oricând”

Artistul a spus că nu va uita de unde a plecat și că este pregătit să fie sărac din nou, oricând. El a mai spus că Survivor a fost o lecție de viață și că lipsa alimentelor și a multor lucruri necesare i-au adus aminte de copilărie.

„Cea mai importantă lecție pentru mine a fost că stăteam în baracă jos, desculț, și gătea Majda și îmi aminteam de copilăria mea, cum stăteam cu frații mei în  jurul sobei și mâncam borș si a doua porție nu mai era, nici acasă nici aici.

Asta e lecția pe care am învățat-o, oricine ai fi, poți oricând să cazi jos. Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând. Mulțumesc oamenilor că mă iubesc, niciodată nu o să uit de unde am plecat. Eu sunt Ionuț, nu sunt Jador”, a mai spus Faimosul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI