Cine va câștiga Puterea Dragostei în sezonul trei. Marii favoriți au fost aleși de către fani

Cine va câștiga Puterea Dragostei în sezonul trei. Marii favoriți au fost aleși de către fani
Ce concurenți sunt plăcuți de public la Puterea Dragostei

Finala sezonului trei din emisiunea Puterea Dragostei se apropie, așa că fanii stau cu sufletul la gură și deja și-au ales marii favoriți. Telespectatorii au urmărit concurenții în provocarea lor de a găsi dragostea, dar care o să fie verdictul, de fapt?

Finala Puterea Dragostei. Cine va câștiga, de fapt

Concurenții de la Puterea Dragostei sunt extrem de emoționați și abia așteaptă să afle deznodământul ultimului sezon. Între timp, telespectatorii deja au făcut câteva pariuri pe favoriți, așa că lupta o să fie una strânsă în finală!

Spre exemplu, fanii au pariat pe cuplurile formate din Marinescu și Maria, dar și Codruț și Alexandra. Din păcate, una dintre relațiile admirate de telespectatori s-a destrămat, după cum a dezvăluit concurenta de la Puterea Dragostei, Maria Lungu, printr-o scrisoare emoționantă.

„Mi-am spart singură oale în cap ca să nu fie pus el într-o lumină proastă.

Scopul lui a fost strict competițional. La început, când am intrat în casă am venit fix pe ideea de a câștiga această competiție.

Când eu am început să am sentimente pentru el, nu m-a mai interesat nicio secundă competiția.”, a transmis aceasta.

Vești triste pentru fani! Ce concurenți de la Puterea Dragostei s-au despărțit

În momentul în care Maria de la Puterea Dragostei a anunțat despărțirea de Cristi Marinescu, fanii au fost îndurerați. Mesajul trist a luat prin surprindere pe toată lumea, așa că moderatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, a vrut să afle ce s-a întâmplat între cei doi.

„Sunt mult mai ok așa. Ăsta e motivul real: sunt mult mai ok așa”, a zis Cristi Marinescu, potrivit știrilekanald.ro.

Ce concurenți de la Puterea Dragostei sunt preferați de telespectatori

De asemenea, printre fetele pe care mizează fanii se numără Alexandra, Denisa, Maria și Adriana. La băieți sunt fruntați Cristi Marinescu, Alexandru, Radu și Codruț. Cum finala se apropie, concurenții au emoții uriașe și speră să ajungă unde și-au propus.

Al treilea sezon din emisiunea matrimonială le-a adus fanilor multe surprize. Concurenții au trecut prin emoții uriașe, au iubit, s-au certat, s-au despărțit, iar acum aventura lor aproape că a ajuns la final. Anul trecut, marele premiu era dus acasă de către Bianca Comănici și Livian Pop.

Filmările au avut loc în Turcia, iar Cristina Mihaela Dorobanțu a stat la cârma show-ului după plecarea Andreei Mantea ce a avut loc la finalul sezonului doi. Telespectatorii își pot urmării concurenții preferați de luni până vineri, în intervalul 11:00-17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00, până la 17:00.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI