Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Taylor Townsend, în turul 2 la US Open

Cine transmite la TV meciul Simona Halep - Taylor Townsend, în turul 2 la US Open
Eurosport transmite meciul Simona Halep - Taylor Townsend, în turul 2 la US Open

Simona Halep a învins-o pe Nicole Gibbs cu scorul de 6-3, 3-6, 6-2 și s-a calificat în turul 2 la US Open. Numărul 4 mondial joacă joi, 29 august 2019, împotriva americancei Taylor Townsend (locul 116 WTA). Partida este transmisă de postul de televiziune Eurosport și poate fi urmărită și online în format live video și text. Ora de start a partidei poate fi modificată în funcție de desfășurarea celorlalte partide.

Eurosport transmite meciul Simona Halep – Taylor Townsend, în turul 2 la US Open

La finalul partidei cu Nicole Gibbs, Simona și-a aplaudat adversara, iar gestul ei nu a rămas neobservat. Sportiva din SUA i-a trimis după meci un mesaj pe rețelele de socializare pentru a-i mulțumi că a dat dovadă de fair play.

„Mulțumesc pentru duelul de azi, Simona Halep – mereu cu evoluții de clasă. Unul dintre idolii mei din circuit. Succes pentru restul turneului”, i-a scris Nicole Gibbs pe Twitter.

Simona Halep o va întâlni în turul 2 la US Open pe americanca Taylor Townsend. Partida se joacă joi, 29 august 2019, de la ora 18:00. În funcție de desfășurarea celorlalte partide, organizatorii pot modifica ora de start. Meciul este transmis live de Eurosport, dar poate fi urmărit și online în format live video și text.

Taylor Townsend
Taylor Townsend

Dacă o va elimina pe Taylor Townsend în turul 2 la US Open, Simona va primi un cec în valoare de 32.000 de dolari. Prezența în finala de la New York i-ar aduce Simonei un premiu în valoare de 1.900.000 de dolari, iar dacă va câștiga trofeul va fi mai bogată cu 3.850.000 de dolari.

US Open se află la cea de-a 139-a ediție și este dotat cu premii totale în valoare de peste 57 de milioane de dolari. În precedentele două ediții, Simona Halep a fost eliminată încă din primul tur, dar în acest an țintește mult mai sus, după ce a reușit să își treacă deja în palmares un trofeu de Grand Slam (Wimbledon).