Cine transmite la TV meciul Simona Halep – Elena Rybakina, în optimi la Wuhan Open

Cine transmite la TV meciul Simona Halep - Elena Rybakina, în optimi la Wuhan Open
Simona Halep - Elena Rybakina, în optimi la Wuhan Open - live pe Digi Sport

Simona Halep (locul 6 WTA) joacă în optimile de finală la Wuhan Open împotriva sportivei Elena Rybakina (locul 50 WTA), miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00. Partida este transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport, dar poate fi urmărită și online în format live text și video.

Simona Halep – Elena Rybakina, în optimi la Wuhan Open – live pe Digi Sport

Campioana de la Wimbledon a învins-o în turul 2 pe Barbora Strycova cu scorul de 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală. După această victorie, în contul Simonei a intrat suma de 29.695 de dolari. În următoarea fază a competiției va juca împotriva sportivei din Kazahstan Elena Rybakina, fiind pentru prima dată când cele două jucătoare se întâlnesc într-un meci direct.

Elena Rybakina
Elena Rybakina

Constănțeanca a anunțat că nu se simte prea bine în China, în special din cauza mâncării asiatice. Ea a precizat că și-a propus să joace cât mai bine până la sfârșitul anului.

„E foarte, foarte dificil să închei anul pe primul loc în clasamentul WTA și să câștig Turneul Campioanelor. După Wimbledon am fost puțin mai relaxată în ce privește rezultatele, dar încă sunt motivată și muncesc din greu. În această perioadă vreau doar să joc mai bine pentru că în fiecare an mi-am promis asta și n-am putut din diferite motive.

Acum mă simt sănătoasă și motivată, mă simt proaspată. Vreau să intru pe teren și să câștig fiecare meci. Nu vreau să-mi stabilesc un obiectiv, ci vreau să mă bucur mai mult de tenis. Nu-mi este ușor deloc din cauza mâncării de aici, dar dau tot ce am mai bun zilnic și încerc să am cât mai multe meciuri. De asta m-am înscris și la dublu”, a declarat Simona Halep.

Meciul din optimile de finală se dispută miercuri, de la ora 5:00 și este transmis live de Digi Sport. Organizatorii pot schimba ora de start în funcție de desfășurarea celorlalte partide.