25 sept. 2019 | 07:28

Simona Halep a abandonat în optimi la Wuhan Open. A pus stop în primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30

Știri generale
Simona Halep a abandonat în optimi la Wuhan Open. A pus stop în primul set cu Elena Rybakina, la scorul 4-5, 30-30
Sursa foto: digisport.ro

Simona Halep – Elena Rybakina este duelul din optimile de finală la Wuhan Open. Partida este programată miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00 și este transmisă în direct de postul de televiziune Digi Sport. De asemenea, meciul poate fi urmărit online în format live text și video. Vă vom ține la curent cu toate informațiile importante legate de eveniment.

UPDATE: Simona Halep a fost oprită de durere. Românca a abandonat în optimile turneului de la Wuhan Open. Sportiva nu a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, așa că s-a retras în primul set al meciului cu Rybakina, scor 4-5, 30-30.

Live Stream Online Simona Halep – Elena Rybakina, în optimi la Wuhan Open

Simona Halep (locul 6 WTA) a trecut în turul 2 la Wuhan Open de Barbora Strycova (locul 34 WTA) cu scorul de 6-3, 6-2 și s-a calificat în optimile de finală, unde se va duela cu Elena Rybakina (locul 50 WTA). Este prima confruntare directă dintre cele două sportive. Rybakina a câștigat un singur trofeu în carieră (BRD Open 2019, după ce a învins-o în finală pe Patricia Țig), iar la turneul din China a trecut în turul 2 de Ons Jabeur (locul 54 WTA), cu scorul de 6-1, 6-7, 6-2. Pentru aceste victorii, Halep și Rybakina au primit câte un cec în valoare de 29.695 de dolari.

Simona Halep

Simona Halep

Dacă o va învinge și pe Rybakina, Simona își va asigura un premiu în valoare de 59.960 de dolari, iar calificarea în semifinale îi va aduce în cont 130.030 de dolari. Prezența în finală este recompensată cu 260.310 dolari, iar sportiva care va câștiga trofeul la Wuhan Open 2019 va fi mai bogată cu 520.615 dolari. Turneul din China este dotat cu premii în valoare totală de 2,8 milioane de dolari.

Simona Halep – Elena Rybakina, cote la casele de pariuri

Simona Halep este favorită la casele de pariuri în confruntarea cu Elena Rybakina. Constănțeanca a primit cota 1,17 pentru victorie, în timp ce sportiva din Kazahstan are 5,00. Bookmakerii i-au oferit Simonei cota 1,50 pentru o victorie în două seturi și 4,30 pentru victorie cu 2-1. De partea cealaltă, Elena Rybakina are 8,50 pentru victorie cu 2-0 și 8,00 pentru 2-1.

Elena Rybakina

Elena Rybakina

Numărul 6 WTA are cotă 1,55 că își adjudecă primul punct al meciului și 1,22 că ia primul set. Rybakina are 2,35 că ia primul punct și 3,90 că se impune în primul set.

Partida Simona Halep – Elena Rybakina este programată miercuri, 25 septembrie 2019, de la ora 5:00, dar organizatorii pot schimba ora de start în funcție de desfășurarea celorlalte partide de la Wuhan Open. Meciul este transmis în direct de Digi Sport 1 și poate fi urmărit și online în formal live text și video.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Decizia luată de Guvern. Când se plătesc pensiile de Paște
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
NOILE REGULI pentru șoferi. Au fost adoptate astăzi, 24 APRILIE
Capital.ro
Top 5 alimente care ne otrăvesc organismul și trebuie evitate | Dr. Cezar: ”E favorizantă pentru apariția cancerului”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro