Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo

Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo
Cine transmite la TV meciul România - Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo

Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo. Naționala U23 se află înaintea ultimului meci din grupele turneului de fotbal de la Olimpiada 2020. Pentru calificarea în sferturile de finală, tricolorii au neapărată nevoie de victorie. Partida va putea fi urmărită miercuri, de la ora 11.30, pe TVR, Eurosport și RRA.

Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo

Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo. Elevii lui Mirel Rădoi se află înaintea partidei decisive pentru calificarea în sferturile de finală. Naționala U23 a acumulat 3 puncte, la fel ca celelalte formații din grupa B. România a învins Honduras cu 1-0, dar a pierdut categoric, 0-4, contra Coreei de Sud. La egalitate de puncte, departajarea se va face, în primul rând, pe criteriul golaverajului general, unde naționala noastră stă cel mai slab.

Partida contra selecționatei din emisfera sudică va avea loc la Sapporo, pe insula Hokkaido. Pentru aceasta, lotul român a fost nevoit să se deplaseze 1.000 de kilometri de la Kashima, unde s-au disputat precedentele două întâlniri. Cine transmite la TV meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo. Partida va avea loc miercuri, 28 iulie, de la ora 11.30 și va putea fi urmărită la TVR, Eurosport și RRA.

Învingătoarea se va califica în sferturile de finală ale turneului olimpic de fotbal

Învingătoarea din meciul România – Noua Zeelandă, de la Jocurile Olimpice din Tokyo, se va califica în sferturile de finală. Cealaltă echipă calificată din grupa B se va decide în partida Coreea de Sud – Honduras ce va avea loc de la aceeași oră, la Yokohama. Cele două echipe calificate vor juca mai departe cu una dintre ocupantele primelor două locuri în grupa A. Aceasta are în componență echipele Japoniei, liderul actual al grupei, Mexicului, Franței și Africii de Sud.

Noua Zeelandă va fi lipsită de aportul căpitanul său, fundașul central Winston Reid (33 de ani) Acesta s-a accidentat în timpul partidei cu Honduras. Din lotul tricolorilor pregătit de Mirel Rădoi va absenta mijlocașul Ion Gheorghe care a fost eliminat în partida contra Coreei de Sud.

Lotul României la Jocurile Olimpice 2020

PORTARI: Marian Aioani (Farul Constanța), Mihai Popa (Astra), Ștefan Târnovanu (FCSB);
FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Villarreal/Spania), Ricardo Grigore (Dinamo București), Andrei Chindriș (FC Botoșani), Virgil Ghiță (Farul Constanța), Alexandru Pașcanu (Ponferradina/Spania), Radu Boboc (Farul Constanța), Florin Ștefan;
MIJLOCAȘI: Andrei Ciobanu (Farul Constanța), Marius Marin (Pisa/Italia), Marco Dulca (Chindia Târgoviște), Ronaldo Deaconu (Gaz Metan Mediaș), Alexandru Dobre (Dijon/Franța), Valentin Gheorghe (Astra), Ion Gheorghe (FC Voluntari), Tudor Băluță (Brighton/Anglia);
ATACANȚI: George Ganea (Farul Constanța), Andrei Sîntean (Hermannstadt).

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI