Cine transmite la TV meciul România – Franța de la Campionatul European U21

Cine transmite la TV meciul România – Franța de la Campionatul European U21
România - Franța, grupa C la Euro 2019 U21, 24 iunie, ora 22:00

Reprezentativa națională U21 a României joacă luni, 24 iunie 2019, împotriva echipei similare a Franței, în ultimul meci din grupa C la Campionatul European U21. Meciul România – Franța, care va fi televizat în direct de la ora 22:00, va decide echipa care va fi liderul grupei și în același timp cine va fi adversarul din semifinale.

TVR 1 transmite la TV meciul România – Franța de la Campionatul European U21

A mai rămas foarte puțin timp până la meciul România – Franța, în grupa C la Euro 2019 U21. Tricolorii mici au un moral bun după primele două partide jucate în cadrul turneului din Italia. În primul meci au învins Croația fără drept de apel, cu scorul de 4-1, iar apoi au dat de pământ cu o echipă mult mai experimentată, cea a Angliei, pe care au bătut-o cu 4-2, la capătul unui meci nebun care ne-a făcut să visăm cu ochii deschiși la acest Campionat European de tineret.

Calculele sunt simple înaintea meciului cu Franța. Pentru a juca în semifinale, tinerii antrenați de Mirel Rădoi trebuie să nu piardă la o diferență mai mare de două goluri. Dacă vom pierde cu Franța la mai puțin de două goluri, vom da de Spania în semifinale. În cazul în care nu vom pierde cu francezii, vom termina grupa pe primul loc și vom juca în penultimul act împotriva Germaniei.

Francezii ne-au luat frica după primele meciuri din grupă și au anunțat că schimbă tactica pentru meciul de luni seara. După ce a jucat cu sistemele 4-3-3 și 4-2-3-1, selecționerul Franței a decis să trimită în teren o formulă 3-5-2. Performanțele puștilor lui Rădoi au fost analizate și de presa din Hexagon, iar Ianis Hagi s-a ales cu un articol în care este numit „Moștenitorul Carpaților.”

„Ianis străluceşte pe teren, în timp ce părintele său, legenda vie a ţării, radiază în tribună, unde atrage toate privirile. Cel mai bun jucător din istoria selecţionatei naţionale, Maradona al Carpaţilor,  a ramas o icoană care găseşte cu greu loc printre suporterii care vor să discute cu el”, a scris L’Equipe.

Și Mirel Rădoi a pregătit surprize pentru meciul din această seară. Una dintre ele va fi titularizarea lui Florinel Coman, care și-a câștigat locul în primul 11 după „dubla” din partida cu Anglia. „Vor mai fi schimbări în echipa de start. Franța are o forță mult mai mare decât a Angliei din punct de vedere al grupului”, a declarat Rădoi înaintea partidei cu Franța.

România – Franța, ultimul meci din grupa C la Euro 2019 U21, se joacă luni, 24 iunie 2019, de la ora 22:00. Partida va fi transmisă în direct de TVR 1  și TVR HD, dar poate fi urmărită și online în format live text și video.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI