Cine transmite la TV meciul Rennes – CFR Cluj, în grupa E din Europa League

Cine transmite la TV meciul Rennes – CFR Cluj, în grupa E din Europa League
Europa League, grupa E: Rennes - CFR Cluj, live pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

CFR Cluj joacă joi, 24 octombrie, al treilea meci în grupa E din Europa League. Ardelenii întâlnesc în deplasare formația franceză Rennes, de la ora 22:00. Meciul este transmis de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus, dar poate fi urmărit și online în format live stream.

Europa League, grupa E: Rennes – CFR Cluj, live pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Plus

După două meciuri jucate în grupa E din Europa League, CFR Cluj ocupă locul 2, cu 3 puncte. Pe prima poziție se află Celtic (4 puncte), iar locurile 3 și 4 sunt ocupate de Lazio (3 puncte) și Rennes (1 punct). Echipa antrenată de Dan Petrescu joacă cel de-al treilea meci din grupă joi, 24 octombrie, de la ora 22:00. Partida este televizată de Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus.

„Peteleu e accidentat şi Omrani are şi el ceva probleme, vom vedea mâine dacă va putea juca. E un jucător important, mai ales că în ultimul timp marchează destul de mult. Faptul că n-au mai bătut de 9 meciuri e o sabie cu două tăişuri, nu ştiu cum va reacţiona echipa lor mâine. Am spus că m-aş mulţumi cu un punct. E normal, Rennes nu e mai slabă decât Lazio sau Celtic. Asta nu înseamnă că vom juca defensiv. CFR a demonstrat şi în celelalte meciuri din Europa că joacă la victorie”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei Rennes – CFR Cluj.

Meciul se joacă pe stadionul Roazhon Park, o arenă cu o capacitate de 29.778 de locuri. Organizatorii anunță că la ora disputării partidei stadionul va fi arhiplin.

Rennes a pierdut un singur meci din ultimele 15 jucate pe teren propriu în Europa League, iar în 10 dintre acestea au marcat ambele echipe. De partea cealaltă, CFR Cluj a pierdut doar două din cele 13 meciuri jucate în acest sezon al competiției. Echipa lui Dan Petrescu a marcat în 12 dintre aceste partide.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI