Cine transmite la TV CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, în turul 2 Champions League

Cine transmite la TV CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, în turul 2 Champions League

CFR Cluj continuă aventura europeană cu prima manșă din turul 2 Champions League, împotriva israelienilor de la Maccabi Tel Aviv, miercuri, 24 iulie 2019, de la ora 21:00. Digi Sport 1 și Look Plus transmit în direct la TV meciul CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv. Partida poate fi urmărită și online în format live text și video.

Digi Sport 1 și Look Plus transmit CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, în turul 2 Champions League

Maccabi Tel Aviv, adversara CFR-ului din turul 2 preliminar Champions League, este cea mai titrată echipă din Israel și are un lot care valorează peste 20 de milioane de euro. Israelienii au câștigat de două ori Cupa Campionilor Asiei, în 1969 și 1971. În vitrina cu trofee se mai află 22 de titluri de campioană, 23 de Cupe ale Israelului și 5 Supercupe ale Israelului.

Echipa din Israel pare net superioară trupei din Gruia, dacă judecăm din prisma trofeelor cucerite de-a lungul timpului. CFR Cluj are în palmares „doar” 5 titluri de campioană, 4 Cupe ale României, 3 Supercupe ale României și un trofeu UEFA Intertoto.

Clujenii au efectuat,marți, primul antrenament înainte de confruntarea cu Maccabi Tel Aviv, iar la conferința de presă care a urmat Dan Petrescu s-a arătat extrem de supărat pe modul în care este tratată echipa pe care o antrenează.

„Vom fi judecați după meciul de mâine. Așteptăm să vedem ce va fi. Sigur, dacă pierdem suntem noi proști, dacă batem e adversarul slab. M-am obișnuit. Când CFR bate, adversarul e prost. Oricum am da-o, noi nu facem nimic bine. Eu cred că a uitat lumea în România cine e campioana ultimilor doi ani. Se vorbește de alții la televizor. Toată lumea uită că noi am fost și suntem campionii României. Mai mult respect ar fi bun” – Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj.

CFR Cluj – Maccabi Tel Aviv, meci din prima manșă a turului 2 preliminar Champions League, se joacă miercuri, 24 iulie 2019, de la ora 21:00. Partida este transmisă de posturile de televiziune Digi Sport 1 și Look Plus. Returul va avea loc pe data de 3o iulie, Israel. Dacă o va elimina pe Maccabi, CFR va juca în turul 3 cu învingătoarea dintre Celtic și Kalju.