Program de Revelion în Piața Constituției. Ce artiști urcă pe scenă în noaptea dintre ani. Surprize uriașe pentru bucureșteni

Program de Revelion în Piața Constituției. Ce artiști urcă pe scenă în noaptea dintre ani. Surprize uriașe pentru bucureșteni
Ce vor putea urmări românii la concertul din Piața Constituției din Capitală, în noaptea dintre ani. Foto: arcub.ro

A mai rămas puțin până la trecerea dintre ani. Anul Nou se apropie cu pași repezi, iar momentul trebuie celebrat așa cum se cuvine de români, cu petreceri și concerte în aer liber pe măsură. Concertul de Revelion organizat în fiecare an de Primăria Capitalei este cea mai mare petrecere în aer liber din Bucureşti şi are, la această ediţie, un line-up compus din nume mari internaţionale.

Ce trebuie să știe românii care aleg să petreacă Nopatea dintre ani în Piața Consitituției

Pentru locuitorii Capitalei și nu numai care aleg să petreacă Revelion în Piața Constituției din București trebuie să aibă în vedere mai multe aspecte. Potrivit organizatorilor, accesul în Piaţa Constituţiei se face de la ora 17,00, prin cele două intrări special amenajate: Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Parcul Izvor), respectiv Bulevardul Libertăţii (intrarea dinspre Calea 13 Septembrie).

Românii își vor putea urmări live artiștii preferați în Nopatea dintre ani, în Piața Constituției. Foto:  Inquam Photos / Mircea Manole
Românii își vor putea urmări live artiștii preferați în Nopatea dintre ani, în Piața Constituției. Foto: Inquam Photos / Mircea Manole

Cei care aleg să vină cu propriile autoturisme la eveniment trebuie să știe că În Piaţa Constituţiei se vor aplica restricţii rutiere începând de marţi, 31 decembrie, de la ora 13.00, până miercuri, 1 ianuarie, ora 06.00, pentru petrecerea „Revelion 2020. Disco Night Fever” organizată de Primăria Capitalei.

„În zonă se vor aplica restricţii rutiere din 31 decembrie, începând cu ora 13:00 până în data de 1 ianuarie, ora 6:00, fiind afectate bulevardele Unirii (tronsonul cuprins între Bd. I.C. Brătianu şi Piaţa Constituţiei) şi Libertăţii (tronsonul cuprins între Bd. Naţiunile Unite şi Calea 13 Septembrie). Organizatorul recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun pentru a evita aglomerarea traficului”, potrivit unui comunicat de presă al Centrului Cultural al Municipiului Bucureşti (ARCUB).

Organizatorii solicită celor care vor prezenți în cadrul evenimentului din Piața Consituției că dețină la ei un act de identitate. De asemenea, accesul minorilor se face numai cu însoţitor, care poate atesta pe baza unui document (carnet de elev, paşaport, buletin sau orice document cu poza minorului) vârsta minorului. Din cauza zgomotului foarte puternic produs şi a efectelor speciale din cadrul spectacolului, organizatorul recomandă folosirea căştilor pentru protecţia auzului copiilor.

Interzis cu petarde și artificii și obiecte voluminoase

Pentru cei care se gândeau să aducă cu ei materiale care sunt inflamabile, de tipul petarde, artificii torţe, fumigene, rachete, torţe, fumigene, rachete, își pot lua adio.

„Este interzis accesul cu următoarele obiecte: materiale toxice, inflamabile sau explozive, sprayuri paralizante, petarde, artificii, torţe, fumigene, rachete, substanţe interzise, droguri, arme, cuţite, lanţuri sau orice alte obiecte care reprezintă pericol public, obiecte contondente care îi pot răni pe ceilalţi, lasere, bannere, steaguri susţinute de beţe, drone, umbrele, scaune, rucsacuri, bagaje voluminoase mai mari decât o coala A4, caşti de motocicletă, biciclete, trotinete, scutere, skateboard, longboard, hoverboard, pennyboard, animale de companie, băuturi alcoolice, recipienţi din sticlă, conserve, doze de aluminiu, selfie stick-uri, binoclu, se mai arată în comunicatul organizatorilor”, se mai arată în document.

Programul concertelor din Piața Constituției

17:30 – 17:55 Cristi Minculescu, Valter & Boro

18:00 – 18:25 Ovidiu Komornyik & OK BAND

18:30 – 18:55 Andre

19:00 – 19:30 3rei Sud Est

19:35 – 20:10 Vunk

20:15 – 20:45 Horia Brenciu & HB Orchestra

20:55 – 21:25 Holograf

21:30 – 22:00 Milli Vanilli Experience – Face meets Voice

22:05 – 22:35 Turbo B. formally of Snap!

22:40 – 23:10 Haddaway

23:15 – 23:58 O-Zone.

Petrecerea din Piaţa Constituţiei va începe la ora 17:30 şi se va încheia la miezul nopţii cu un spectaculos show de artificii. Intrarea este liberă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI