Cine sunt vedetele din România care candidează la alegerile parlamentare. Surprize mari pe listă

Sanda Ladoși și Marcel Pavel sunt două dintre vedetele care candidează la alegerile parlamentare

Vedetele au luat cu asalt sfera politică. Actori și cântăreți care s-au dedicat publicului zeci de ani, toți sunt pregătiți acum să schimbe macazul în viața profesională. Reprezintă un domeniu interesant cu idei benefice sau o sursă sigură de venit în aceste vremuri. Artiștii au acceptat propunerile diferitor partide politice pentru a intra în cursa pentru alegerile parlamentare 2020.

Vedete pe listele de la parlamentare. Toți au fost aleși de partide

Cântăreții Marcel Pavel și Sanda Ladoși, designerul Nausica Mircea și actrița Magda Catone sunt cei care au decis recent să-și încerce norocul în altă parte, căci…în vreme de război, totul e permis.

Marcel Pavel a precizat că a acceptat propunerea din partea Partidului Ecologist Român (PER) pentru a candida la alegerile parlamentare din decembrie 2020. El figurează pe poziția a doua pe listele candidaților propuși de PER pentru Camera Deputaților Mureș. Nu este înscris în niciun partid, subliniază acesta.

„Am fost propus pe lista candidaților din partea Partidului Ecologist, dar eu nu sunt înscris în niciun partid, sunt independent. Și dacă pot susține și milita pentru o României mai curate, de ce nu? Dacă pot să contribui cu ceva pozitiv la acest aspect, o voi face. Dacă nu, mă voi retrage instant, fără probleme.

Aș ruga pe cei care conduc această țară să nu uite nici de segmentul acesta, de artiști, în ceea ce privește existența noastră. Voi pune această problemă în discuție. Dacă noi ne vom da mâinile, ne vom uni sufletele – aici mă refer la artiști – vom reuși. Am fost lăsați la marginea societății. Acesta este un semnal de alarmă! Avem și noi familii.

Eu nu am experiență în politică, dar, ca oricare altă încercare, o să devină o experiență. Sper să reușesc. Dacă nu, este dreptul meu. Mi s-a propus să candidez. Sper să se termine cu bine”, a declarat acesta pentru Antena 3.

Sanda Ladoși și Marcel Pavel intră în politică. Pe ce liste au putut să se treacă
Sanda Ladoși și Marcel Pavel

Actrița Magda Catone este propunerea PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2

Sanda Ladoși candidează, de asemenea, pentru un fotoliu de deputat pentru același partid, tot pentru Mureș. În schimb, cântăreața are experiență managerială, fiind în conducerea Circului Globus din București.

Magda Catone a luat la pas aceeași traiectorie. Actrița a candidat pentru un post de consilier la Primăria Sectorului 2 din București, iar acum este propunerea PNL pentru una dintre funcțiile de viceprimar Sector 2.

Nausica Mircea, creator de modă, vrea să devină deputat. Pro România Vrancea s-a avântat cu candidatura pentru parlamentare, punând-o pe aceasta chiar pe primul loc pe lista de candidați pentru Camera Deputaților. Aceasta se ocupă de modă de aproximativ 20 de ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI