Actrița Magda Catone, propusă într-o funcție importantă pentru București. Ce post ar putea să ocupe

Actrița Magda Catone, propusă într-o funcție importantă pentru București. Ce post ar putea să ocupe
Magda Catone propusă pentru o funcție importantă în Capitală

Violeta Alexandru, președintele PNL București, a anunțat luni care sunt viceprimarii din partea PNL pentru primăria Capitalei și primăriile de sector. La Sectorul 2 ambii viceprimari vor fi de la PNL.

Actrița Magda Catone, propusă într-o funcție importantă pentru București

Actrița Magda Catone și Adrian Costache sunt cele două propuneri ale PNL pentru funcția de viceprimar al Sectorului 2. Anunțul a fost făcut luni de Violeta Alexandru, care a precizat că, potrivit înțelegerii, cele două funcții de viceprimar de la Sectorul 6 vor reveni Alianței USR PLUS.

”Este incredibil ce se întâmplă în București după alegeri. Contestații PSD vizând primarii aleși ai Dreptei unite, proceduri duse la limita maximă a termenului. PSD, direct sau prin interpuși, se agață cu dinții de scaunele pierdute. Mai că îți vine să crezi că au tras de timp pentru a mai da niște tunuri în afara mandatului.

Adevărul este întotdeauna la iveală. În curând se va termina! Vreau să ne apucăm de treabă alături de partenerii noștri. Primesc, în acest timp, multe mesaje de la bucureșteni care, pe bună dreptate, spun că ne așteaptă să luăm decizii. Vreau să știe că suntem pregătiți să preluăm lucrurile. În echipa mea de la PNL, toate ședințele de desemnare a candidaților pentru pozițiile de viceprimari – la Capitală și la sectoare – au avut loc.

Acești oameni trebuie să înceapă imediat treaba alături de partenerii noștri. Am promis bucureștenilor seriozitate și pentru mine acest lucru este foarte important. Este cartea de vizită cu care m-am prezentat în alegerile locale 2020”, afirmă Violeta Alexandru, a afirmat Violeta Alexandru potrivit Digi24.ro.

Propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari de sectoare

Violeta Alexandru a anunțat în felul acesta propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari de la sectoare:

  • Viceprimar General PNL – Stelian Bujduveanu care va lucra alături de Vlad Voiculescu, de la USR PLUS;
  • Viceprimar Sector 1 PNL – Ramona Porumb;
  • Viceprimari Sector 2 PNL – Magda Catone și Adrian Costache;
  • Viceprimar Sector 3 PNL – Alexandru Oancea;
  • Viceprimar Sector 4 PNL – Robert Florea;
  • Viceprimari Sector 6 – ambele nominalizări, conform protocolului, sunt de la USR – Plus. „Așa cum PNL face 2 nominalizări la sectorul 2. Ambii primari (Ciucu, PNL – Sector 6 și Mihaiu, USR-Plus – Sector 2) vor face proba că pot lucra cu reprezentanții partidului partener”, susține Violeta Alexandru.
Violeta Alexandru a anunțat în felul acesta propunerile PNL pentru funcțiile de viceprimari
Violeta Alexandru a anunțat propunerile PNL pentru viceprimarii de sector

Violeta Alexandru contează pe sprijinul PMP

Liderul PNL din Capitală spune că PNL contează pe sprijinul PMP pentru proiectele inițiate spre binele bucureștenilor.

”Suntem în consultare cu PMP, o consultare bazată pe principii de corectitudine. Este un nou început în colaborarea PNL – PMP în Capitală și nu ascund că sunt foarte atentă la modul în care ne respectăm reciproc. Așadar, Dreapta s-a unit nu doar pentru câștigarea alegerilor ci pentru a face treabă mai departe. Ceea ce cred că este cel mai important pentru oameni. Ne-am unim forțele în fața unui PSD care nici nu renunță nici nu lasă Capitala și sectoarele să plece pe un drum civilizat, al dezvoltării, al modernizării”, a adăugat Violeta Alexandru pe pagina sa de Facebook.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI