25 iun. 2024 | 12:42

Cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024. Numele lor s-au aflat

Emisiuni TV
Cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024. Numele lor s-au aflat
O nouă ediie incendiară, din 15 iulie, la Antena 1

După ce anul trecut, vara a fost și mai incendiară la show-ul difuzat de Antena 1, în această vară se pare că vom avea cod roșu la Insula Iubirii 2024. Dacă până de curând mulți se întrebau cine va participa, acum s-a aflat cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024.

Vom avea cod roșu la Insula Iubirii 2024

Anul trecut Antena 1 s-a lăudat cu un show incendiar, plin de ispite, ceea ce a ridicat temperatura la cote maxime. Dar, dacă exact așa s-a întâmplat, în această vară producătorii anunță că vom avea cod roșu la Insula Iubirii 2024.

Mai este puțin până la startul noului sezon, iar producătorii au decis să anunțe cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024. Conform informațiilor, vor fi nu mai puțin de 10 ispite și în acest sezon.

Concurenții sunt din diferit medii sociale, de la inginer constructor, ospătari, manager, instructor de fitness, sau make-up artist. Așadar, hai să vedem cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024.

Cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024

Așa cum menționam, vor fi 10 concurente, ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024, iar ca vârste au între 24, cea mai tânără, și 39 cea mai în vârstă, și toate vor încerca să ridice temperatura fanilor show-ului propus de Antena 1 pentru această vară, prezentat în continuare de Radu Vâlcan.

Odată cu anunțul noul sezon, mulți s-au întrebat cine sunt concurenții de la Insula Iubirii, și pentru că există maxim interes, am aflat și cine sunt și cum arată ispitele feminine de la Insula Iubirii 2024, după cum urmează:

1.Larisa Mârtan

În vârstă de 24 de ani, și cea mai tânără ispită din concurs, este dansatoare și provine dintr-o familie dezbinată. Conform povestirilor sale, Larisa a trăit ȋntreaga viaţă cu teama de abandon, având parte și ȋn propriile relaţii de asta, fiind părăsită de iubit chiar când era ȋnsărcinată.

Larisa mai spune că cea mai mare pasiune a ei este dansul și de aceea a ales să facă din el o meserie, și faptul că a decis să participe la Insula Iubirii, este de fapt șansa ei de a se ȋndrăgosti din nou.

2.Mădălina Maricuţ

Venită din mediul construcțiilor, fiind inginer constructor, la cei 25 de ani Mădălina spune că a întâmpinat multe dificultăţi în acest domeniu al bărbaţilor. Unul din motive este chiar faptul că este o femeie frumoasă. Tânăra recunoaște că, în trecut, a cochetat mereu cu partea artistică, făcând parte în trecut dintr-o trupă de dans.

Dar, deși frumoasă, nu a fost ferită de necazuri, suferind mai multe eşecuri în dragoste, toate acestea făcând-o un pic mai acidă în ceea ce îi priveşte. Mădălina mai spune că a urmărit emisiunea încă de la primul sezon şi recunoaște că şi-a dorit să facă parte din ea, mai ales că de-a lungul timpului a „suflat” de mai multe ori partenerii fetelor din anturajul său.

3.Flori Olar

Ospătăriţa de 26 de ani este și make-up artist, și locuieşte la Londra unde spune că lucrează într-un club exclusivist de acolo. În paralel este şi model fitness, dar şi câştigătoare a 3 medalii de aur la un concurs de Bikini Fitness.

Decizia de a venit la Insula Iubirii 2024 a fost, de fapt, o provocare pentru ea, și un mod de a-și depăși anumite bariere.

4.Maria Tebieş

Are 26 de ani, și a ajuns medic rezident. De origine română, dar născută în Canada, Maria Tebieș lua decizia, pe când avea 17 ani, de a veni în România, ca să studieze medicina. Deși se consideră o femeie frumoas, este singură de mai bine de 4 ani.

Insula Iubirii 2024

Maria se destăinuie, spunând că, deşi iese zilnic la întâlniri, perechea ei se lasă aşteptată. Tânăra medic rezident spune că nu exclude varianta de a pleca împreună cu cineva de la Insula Iubirii, mai ales că vede acest reality show ca pe o experienţă inedită şi o şansă de a-şi pune în evidenţă sex-appealul.

5.Diandra Moga

Diandra are 27 de ani, se consideră o antreprenoare de succes, și se laudă că are propriul brand de haine. Nu fără a fi urmărită de ghinion, tânăra spune că a avut o relaţie de lungă durată cu un bărbat foarte gelos.

Din păcate, acesta nu ȋi permitea să fie așa cum este ea și a fost și ȋnșelată de mai multe ori, ajungând astfel la concluzia că ȋi este mai bine singură și independentă.

Se consideră a fi o fire destul de emotivă, și că de cele mai multe ori alegerile sale în viață au fost influențate de asta. Din acest motiv a ales să vină la Insula Iubirii, în încercarea de a depăși această barieră emoţională.

6.Florentina Ulmeanu

În vârstă de 29 de ani, și Florentina vine din zona make-up artist, dar este şi model. Se consideră o femeie directă şi fără inhibiţii, imprevizibilă şi este dornică să fie în centrul atenţiei.

Tânăra mai recunoaște că în relaţiile cu bărbaţii, îi place să fie stăpână pe situaţie, îi place jocul seducţiei, și se consideră absolut potrivită în rolul de ispită.

7.Ioana Zamfir

Pictoriţă şi instructor de fitness în vârstă de 31 de ani, Ioana Zamfir spune că are o poveste de viaţă deosebită. Ar fi putut ajunge una din marile atlete ale României, având în vedere că la 6 ani, a fost trimisă de părinţi la Oneşti, la centrul de gimnastică.

Insula Iubirii 2024

După o perioadă a realizat că gimnastica nu este chemarea ei în viaţă şi nici relaţia cu părinţii nu era una prea bună. Este momentul în care tânăra Ioana s-a ataşat de un bărbat de 34 de ani, iar relaţia lor a durat vreme de 15 ani.

Dar, cu toate astea, a fost o perioadă foarte complicată pentru Ioana, care a înţeles că viaţa poate fi şi altfel şi de atunci a început să zâmbească din nou. Ioana crede că povestea ei poate inspira persoane care au avut parte de experienţe similare.

8.Anamaria Vaida

Frumoasa ispită de 36 de ani nu este la prima apariție în cadrul show-ului Insula Iubirii. De profesie tehnician gene şi animatoare, Anamaria spune că experienţa sezonului şase al reality show-ului a schimbat-o mult ȋn bine.

După apariția în cadrul show-ului, acum este mult mai sigură pe ea și mai ȋndrăzneaţă. Ispita mai spune că a ȋnvăţat că atunci când vrei să atingi un ţel trebuie să lupţi pentru el, indiferent de părerile altora.

Din păcate, după participarea sa ȋn emisiune a experimentat o relaţie tumultoasă, dar care s-a ȋncheiat cu un gust amar, a mai povestit Anamaria, recunoscând că, de fapt, se află ȋntr-un moment al vieţii ȋn care se simte liberă și puternică, știe cum să se raporteze la băieţii din cupluri și consideră că poate arăta adevărul din relaţiile lor.

9.Loredana Martin

Manager de succes, Loredana Martin are 36 de ani și lucrează în unul dintre cele mai exclusiviste cluburi cu circuit închis din lume. Aici, spune ea, a avut ocazia să interacţioneze cu celebrităţi internaţionale şi antreprenori de succes.

Frumoasa ispită spune că a simţit dintotdeauna că poate să îşi depăşească condiţia, aceea de fată modestă de la ţară. După terminarea liceului a decis să plece la Londra, unde a studiat managementul.

Consideră că Insula Iubirii îi poate oferi şansa să iasă din rutină şi să experimenteze lucruri pe care nu a putut să le facă în trecut.

10.Anca Zoţoiu

Cea mai în vârstă ispită de la Insula Iubirii, în vârstă de 39 de ani, Anca Zoțoiu este instructor cycling şi make-up artist. Frumoasa ispită a fost căsătorită timp de 15 ani, iar relaţia ei s-a încheiat cu o mare dezamăgire.

Soţul a înşelat-o chiar cu naşa lor de cununie, iar din acel moment a decis să nu mai aibă încredere în oameni şi să devină o femeie independentă.

Insula Iubirii 2024

Spune că a venit la Insula Iubirii cu dorinţa de a ajuta femeile care sunt în situaţii similare cu cea prin care a trecut ea să vadă realitatea înainte de a fi prea târziu.

Când începe noul sezon

Dacă v-am făcut curioși, și vă întrebați când începe Insula Iubirii 2024, trebuie să vă spunem că mai aveți puțin de așteptat.

Conform producătorilor, show-ul va avea startul pe data de 15 iulie, și va fi difuzat în fiecare seară, de luni, marți și miercuri, doar la Antena 1. Filmările au avut loc în Thailanda, într-o zonă exclusivistă, formată din 2 resorturi de lux.

PlaySport
BREAKING NEWS: Canalul care transmitea meciurile din Liga 1 s-a ÎNCHIS ASTĂZI!
Stiri din Lume
Alexandra Stan a arătat aproape TOT! Bluza mulată pe sub care nu purta nimic i-a scos FORMELE în evidență
Stirile PROTV
Litoralul este plin de turiști. Care este noua stațiune favorită a românilor. „Toată lumea se distrează”
EVZ.ro
Cea mai importantă persoană din viața actriței Ileana Stana Ionescu. Ce spunea despre Florin Piersic
Digisport.ro
Nici n-a stat pe gânduri! Un titular din naționala Olandei, tranșant când a vorbit despre respectul pentru români
PRO TV
Gina Pistol prezintă sezonul 9 MasterChef România, cel mai așteptat show de cooking! „Revederea cu cei 3 chefi a fost exact așa cum m-am așteptat”
Adevarul
O iubire cât o viață. Marea poveste de dragoste dintre Ileana Stana-Ionescu și soțul ei: „Prima oară, nu mi-a plăcut deloc de ea” VIDEO
BZI.ro
Anda Adam a cheltuit o sumă uriașă pe florile de la nuntă! Cu banii ăștia îți cumperi o garsonieră în București!
Spynews.ro
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Sport.ro
FOTO Imaginea pentru care 'cea mai sexy femeie' din lume a primit peste 100.000 de euro
Viva.ro
S-a aflat! Ce relație este, de fapt, între Cătălin Botezatu și Laura Giurcanu: ”Chiar dacă nu se întâmplă atât de des pe cât ne-am dori...”
Impact.ro
WOW! Andreea Bănică, foto INTERZISE! A apărut AȘA și i-a BLOCAT pe toți!
Ego.ro
Cât de FRUMOASĂ era actrița Ileana Stana-Ionescu la 19 ani, când a debutat în teatru. Imagini de colecție cu regretata artistă
Parteneri
Doliu la Casa Regală. "Anunțăm decesul Alteței Regale"
Redactia.ro
Satul din România în care cetățenii au același nume: „Pe toți îi cheamă..”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Grave acuzații la adresa lui Mircea Geoană. Dezvăluiri făcute în această dimineață
Digi24
Anda Adam, rochie de mireasă de 20 de kg, flori de 50.000 euro și tort de 6 etaje! Pozele sunt virale pe internet
Unica.ro
Televiziunea care și-a spulberat audiența. La ce s-a uitat lumea, duminică, la TV
EVZ.ro
Cine sunt victimele accidentului de la Suceava. Părinții și doi copii au murit pe loc, când se întorceau din vacanță
Spynews
Se plătește impozit de 70%. Legea se aplică din 1 iulie. Fiscul nu mai iartă pe nimeni
Capital.ro
Marcel Boloş: „Nu se pune problema creșterii taxelor”. De când intră în vigoare creditul fiscal, prin care românii pot primi înapoi o parte din banii cheltuiți
Antena 3
Care e fiica și care e soția? El are 66 de ani, ea doar 27. Soția e doar cu cinci ani mai mare decât fiica lui. Cum au fost surprinși în vacanță
Avantaje
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Mediaflux
Horoscop săptămânal 1 - 7 iulie: Leii vor avea o periodă agitată
Spynews.ro
„Apa de slăbit”, rețeta de la mănăstire care te ajută să slăbești un kilogram pe săptămână. Cum se prepară - VIDEO
Realitatea.net
Cine sunt cele cinci noi cupluri curajoase care au spus DA celui mai dur test de fidelitate la Insula Iubirii, sezonul opt
Antena 1
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Impact.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?
Shtiu.ro