Cine sunt părinţii lui Zarug, de la Asia Express. Ce funcţii importante au deţinut

Cine sunt părinţii lui Zarug, de la Asia Express. Ce funcţii importante au deţinut
Concurentul Asia Express a vorbit frumos despre ei

Mihai Zarug participă la Asia Express alături de Lorelai. El a devenit rapid favoritul publicului, remarcându-se pentru personalitatea ta și umorul ieșit din comun.

Cine sunt părinții lui Mihai Dan Zarug

Cei doi s-au descurcat foarte bine în echipa de pe Drumul Împăraților și au reușit să câștige câteva amulete.

Zarug a participat în trecut și la Chefi la Cuțite. El a optat pentru un look foarte îndrăzneț și colorat.

Zarug a absolvit facultatea de Drept și provine dintr-o familie bună din Botoșani.

Mama lui, Ana Manuela Zarug, este directoare la o fabrică de confecții de 28 de ani și a fost și în politică, la un moment dat. Femeia a făcut parte și din PSD și din PDL.

Zarug a moștenit de la mama lui pasiunea pentru haine.

“Mama mea e un lider, o femeie care și-a croit drumul într-o lume a bărbaților și asta spune multe despre forța ei interioară și despre stilul ei ca om.

She’s my rock. Dacă e să-i analizez stilul de-a lungul anilor, îmi vine în minte ideea de power dressing with a feminine twist and gorgeous shoes”, declarata Zarug într-un interviu.

Moștenește pasiunea pentru haine de la mama lui

El a dezvăluit că primele lecții despre haine le-a primit de la mama lui. Chiar dacă părinții lui ar fi vrut ca el să devină jurist, Zarug a încercat să meargă pe acest drum, dar nu i s-a potrivit deloc.

”Când mi-am expus această idee părinților, maică-mea mi-a zis că o să mor de foame. Le-am golit frigiderele ca să-mi fac rezerve.

Așa am ajuns să fac Facultatea de Drept și să o închei. Și să profesez 2 ani ca jurist până când am realizat că asta mă făcea extrem de nefericit. Cum mi-am dat seama că în viață ai două opțiuni, am ales să fac ce vreau”, a povestit Zarug.

“Mama e responsabilă pentru ochiul meu critic și pentru curiozitatea față de tot ce e frumos și nou. De la ea am primele noțiuni despre asortat culorile între ele, de la ea am învățat să recunosc fibrele materialelor”, a mai spus Zarug.

Alexandru Zarug, tatăl concurentului Asia Express, a fost comisar șef la Comisariatul Județean Protecția Consumatorului și a deținut de-a lungul timpului mai multe funcții importante în administrație.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI