25 sept. 2023 | 18:22

Cine sunt părinții lui George Simion. Ce meserii au și câți bani câștigă pe lună. Tatal politicianului a avut mari probleme cu legea

Politică
Cine sunt părinții lui George Simion. Ce meserii au și câți bani câștigă pe lună. Tatal politicianului a avut mari probleme cu legea
Puțini știu aceste detalii despre liderul AUR

Liderul AUR, George Simion, se află în atenția publicului cu fiecare declarație scandaloasă și conflict politic în care este implicat. Cu toate acestea, puțin știu cine sunt părinții lui George Simion. Liderul politic a vorbit recent despre familia sa și despre rolul important pe care l-a avut mama lui în educația și creșterea sa.

Cine sunt părinții lui George Simion

Părinții lui George Simion trăiesc în Focșani și s-au străduit să ofere copilului lor șansele necesare pentru a se dezvolta, a spus liderul politic.

George Simion a subliniat faptul că părinții săi sunt oameni simpli, care și-au petrecut întreaga viață muncind din greu pentru a asigura un trai decent pentru familia lor.

Citește și: Lovitură dură pentru George Simion și partidul AUR. Amenda de 20 de milioane de euro pe care o riscă

Mama lui George Simion este economist de profesie și, în ciuda eforturilor constante, câștigă un salariu de doar 2.300 de lei pe lună. 

Deși mama lui George Simion este o prezență importantă și influentă în viața sa, trecutul tatălui său a fost umbrit de controverse.

Tatăl lui George Simion a fost condamnat definitiv în 2019 de Curtea de Apel București la o amendă penală de 5.290 de lei pentru ultraj, după ce a lovit cinci polițiști. Acest incident a stârnit multe discuții în media și în rândul publicului și a avut un impact semnificativ asupra vieții lui George Simion.

Părinții lui se descurcă greu cu facturile

Recent, liderul AUR a vorbit despre provocările cu care se confruntă părinții săi, pe măsură ce prețurile energiei și ale altor bunuri de consum au crescut semnificativ. A menționat că părinții săi se străduiesc acum să facă față acestor creșteri de prețuri, ceea ce este o realitate pentru mulți oameni din România.

Citește și: George Simion, jigniri fără precedent la adresa lui Marcel Ciolacu: ‘E ca un lăutar’

Într-o declarație, George Simion a subliniat contrastul dintre propria sa situație financiară, ca parlamentar, și cea a părinților săi, arătând că Parlamentul îi decontează facturile la întreținere în valoare de 1.000 de euro, în timp ce mama sa plătește 1.700 de lei lunar pentru cheltuielile cu locuința. 

Simion și-a exprimat recunoștința față de mama sa într-o postare emoționantă pe rețelele de socializare. El a afirmat că datorită ei a fost un copil fericit și că acum este „un adult împlinit și un om întreg”. 

George Simion, altercație verbală cu o tânără în Centrul Vechi

George Simion a fost implicat într-un schimb de replici dur cu o femeie din Centrul Vechi al Capitalei. În timp ce împărțea pliante promovând un protest programat să aibă loc în octombrie, liderul AUR a fost abordat de o femeie care a reacționat negativ la prezența sa. 

”Iartă-mă că îți zic, dar te prostituezi maxim”, i-a spus femeia liderului politic. 

Replica lui George Simion i-a lăsat pe toți mască. El i-a spus femeii: „Tu mai mult, cu băiatul ăla”, a spus liderul AUR, arătând spre bărbatul care o însoțea. 

Citește și: Anunțul făcut de George Simion după un an de căsnicie. „Putem să începem să ne gândim la viitor”

Întregul moment a fost filmat și postat pe pagina de Facebook a lui George Simion.

Liderul politic a continuat să împartă pliante pentru un protest masiv anunțat în luna octombrie. El a spus că mulți români din alte județe vor ajunge cu autocarele la București. 

„Eu cred că vom avea mulți oameni în stradă, suntem singura organizație care poate mobiliza pentru un protest anti-guvernamental mulți oameni, peste 10.000 de oameni.

Vor veni din fiecare județ al țării, vom mobiliza autocare pe care oamenii și le plătesc singuri. Am lansat pe Facebook o provocare – ‘Vii la protestul din 2 octombrie, împotriva regimului Iohannis?’. 17.000 de oameni mi-au confirmat până acum.

Te-ar putea interesa și: Ce a putut să spună George Simion despre soția sa. Declarația surprinzătoare făcută de liderul AUR 

Regimul Ceaușescu tăia curentul pentru a putea aloca energie pentru marile fabrici. La noi, pentru ce? Pentru bursa de la Viena, pentru Virgil Popescu?”, spune George Simion.

Parteneri
Cine este românca aleasă cea mai frumoasă femeie din Italia. Luisa va reprezenta țara de adopție în concursul internațional
Redactia.ro
Lacomii care își umplu farfuriile cu vârf la All Inclusive, obligați să mănânce tot sau primesc amendă
Click.ro
Povestea unei românce condamnată la moarte de medicii din Bacău și salvată în Turcia. „Acolo nu s-a rostit cuvântul «moarte»”
Digi24
Propunerea INDECENTĂ primită de Prințesa Diana de la un celebru miliardar. E INCREDIBIL ce a putut să-i spună!
Vocea.biz
Wow, ce rochie! Românca Romina Gingașu, soția miliardarului Piero Ferrari, apariție de senzație într-o ținută Dolce & Gabbana / FOTO
Unica.ro
Românii nu se mai pot pensiona. Care sunt noile condiții
EVZ.ro
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews
Asasinat prin otrăvire. S-a aflat adevărul despre PUTIN: Îi plăcea să...
Capital.ro
Imagini fabuloase din casa Andreei Raicu! Vedeta locuiește doar cu Honey și a investit o avere în vila de lux. Terasa, mare cât un teren de baschet, e amenajată ca în Bali
Avantaje
MILIOANE DE PENSIONARI află adevărul! CNPP raportează o SCĂDERE DRAMATICĂ
Mediaflux
Simona de la Insula Iubriii, mesaj tranșant pentru ispita Anamaria. Consideră ca ar fi fost interesată de Claudiu și după terminarea competiției: “Nu sunt pansamentul nimănui”
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Ce a transmis influencerul Adrian Elicopter de luptă după ce a fost acuzat că a fost prins beat la volan și că a fugit de Poliție
Antena 1
Ce țări au același imn? O melodie este împărțită de 3 state!
Shtiu.ro