Serialul Vlad Live Video pe Pro TV – Vezi Online ediția de luni, 9 decembrie: ultimul episod

Episodul 8 al serialului Vlad de pe Pro Tv - Live Video

Serialul Vlad, sezonul 2, de pe Pro TV a debutat pe 9 septembrie, pe postului TV. Vlad se va difuza tot în fiecare zi de luni, ca până acum fiind programat de la ora 20.30.  Serialul Vlad este realizat după un format achiziționat din Turcia, este primului serial thriller românesc care a inspirat și serialul Ezel. Vlad este un serial TV care a avut premiera primului sezon pe 25 februarie 2019 pe canalul Pro TV.

Ultimul episod al serialului Vlad de pe Pro Tv – Live Video

Viețile personajelor, similare cu o partidă de poker, se complică la fiecare pas pe care îl fac. Acțiunea evoluează de la un episod la altul, iar personajele din Vlad îşi schimbă traiectoria în poveste.

Roxana primește vestea neașteptată cu privire la tatăl ei Titi, care se afla în spital după ce a primit câteva lovituri și trimite răspuns ca ea sp se ducă să-l vadă pentru că din toate este cu inima mai bună și poate o să vrea sa-l vadă, Ștefan se plânge lui Vlad de soția sa care nu-i mai oferă atenția pe care el și-o dorește si mai ales de faptul că la tot pasul în casa lui se împiedică de câte o ruda prin alianță și spune că are nevoie de liniște și îl roagă pe Vlad dacă poate să stea la el o perioadă, iar el acceptă însa imediat este sunat de Eliza care are sa-i dea o veste importantă.

Actriță din Serialul Vlad
Serialul Vlad – episod 8 – live video

Petre ajunge la urgențe cu slabe șanse de supreviețuire

Petre încă lucrează la masa pe care a început-o când fiul său Adrian era acasă, și obosit fiind refuză propunerea soției sale Maria de a se retrage în casă iar gândul său zboară la fiul său pe care-l poartă în suflet mereu dorindu-și de la viață doar să îl vadă în casa lor, însă starea sa de sănătate se schimbă brusc și este dus de urgență la spital unde medicii nu-i pot oferi prea multe șanse de a supraviețui fiind înca în comă. Între timp Vlad discută cu Eliza pe malul unui rău și-i spune că viața ei este o mare minciună și că nu mai poate în acest fel neștiind de ce speranță să se apuce însă conversația lor se întrerupe odata cu apelul despre situația tatălui său, pornind astfel împreună către spital unde Razvan o critică pe Eliza ca și-a făcut apariția și ea.

Văzând că șansele de a-și revenit scad pe moment ce trece Vlad printre lacrimi, durere dar și teamă ca și-ar putea pierde tatăl fără să știe adevărul îi spune acestuia că el este Adrian fiul său și miraculos își revine, însă urmele trecutului său par acum să prindă și mai mult contur iar viața lui Vlad este pusă din nou sub semnul pericolului.

Serialul Vlad Sezonul 2 – ultimul episod Live Video

Vizionați luni seară, 9 decmbrie 2019, un nou episod din serialul românesc, Vlad. Vizionați acum, Vlad, sezonul 2, ultimul episod, online integral, în format HD. Următorul episod va fi luni, pe 9 decembrie 2019.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI