20 ian. 2020 | 21:04

Cine sunt faimoșii de la emisiunea Survivor România și ce șanse au să câștige prima ediție

Știri generale
Cine sunt faimoșii de la emisiunea Survivor România și ce șanse au să câștige prima ediție
Ce șanse au faimoșii de la emisiunea Survivor de la Kanal D.

Survivor România a început sâmbătă 18 ianuarie, iar primul episod al reality-show-ului mult așteptat difuzat de Kanal D a început de la ora 20:00. 20 de concurenți vor încerca să supraviețuiască în jungla dominicană, acolo unde principala resursă pentru a învinge foamea și intemperiile este creierul.

Ce șanse au faimoșii de la emisiunea Survivor de la Kanal

Concurenți cu un fizic și psihic puternice vor porni în aventura vieții lor. Prezentatorul Dan Cruceru le va comunica principalele probe prin care faimoșii și războinicii vor trebui să treacă, dar și mizele pentru care se luptă.

Survivor România vine după trei sezoane de Exatlon, un show similar. Cei de la Kanal D îi asigură pe telespectatori că această emisiune va fi diferită, căci accentul se va pune de data asta mai mult pe supraviețuirea de zi cu zi în junglă, spre deosebire de Exatlon unde probele sportive erau cele asupra cărora concurenții se concentrau non-stop.

Concurenții Survivor România

Concurenții sunt împărțiți în două echipe, „Echipa faimoșilor” și „Echipa Războinicilor. Concurenții Survivor România vor fi prezentați astăzi la Kanal D.

Curajoșii care au intrat în lupta pentru supraviețuire sunt cunoscuți publicului larg, însă există și 9 concurenți pe care românii îi vor vedea pentru prima oară la televizor.Echipa Faimoșilor este formată din:

  • Cristina Șișcanu
  • Elena Ionescu
  • Lino Golden
  • Grațiela Teohari Duban
  • Mihai Onicaș
  • Ruby
  • Asiana Peng
  • Bogdan Vlădău
  • Augustin Viziru
  • Cezar Juratoni
Echipa faimoșilor de la emisiunea Survivor

Ce șanse au faimoșii de la emisiunea Survivor de la Kanal D.

Cristina Șiscanu la Survivor

Una dintre prezențele cele mai neașteptate de la Survivor este cea a Cristinei Șișcanu, nevasta lui Mădălin Ionescu.

”Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt Survivor!”, se descrie Cristina.

Echipa Războinicilor de la Survivor România

Un concurent faimos există și în rândul războinicilor. Este vorba despre ispita Andi de la Insula iubirii.

Echipa Războinicilor este formată din:

  • Adriana Popescu
  • Remus Laurențiu Mihai
  • Elena Karina Fetica
  • Cristian Marius Ioniță
  • Claudia Mirela Rostas
  • Andrei Ciobanu
  • Lola (Lilia Crudu)
  • Emanuela Carmen Huruiala
  • Andi Constantin

Dan Cruceru prezintă emisiunea Survivor România

Acesta este un fost jurnalist celebru, care a lucrat mult timp la Prima Tv, unde prezenta jurnalul de știri.

„Buna seara, dragii mei! Va asigur ca ce se intampla aici este absolut exceptional. Nu ati mai vazut un astfel de show in Romania. „Survivor” este cu adevarat un fenomen. Vorbim de lupte crancene, de dueluri acerbe intre concurenti, vorbim de conditii la limita supravietuirii. Credeti-ma, totul este 100% real si totul se desfasoara cu o viteza ametitoare. Miza este una foarte mare si fiecare dintre cei care participa in acest duel spune ca este pregatit, spune ca este pregatit sa fie primul Survivor Romania. Ei bine, stim cu totii, insa, ca la finalul competitiei va ramane unul singur. Acestea fiind zise, va astept in premiera, sambata, la 20:00, apoi, saptamana de saptamana, 4 zile. Va asigur ca este o experienta unica si ca nu trebuie sa o ratati”, a spus Dan Cruceru din Republica Dominicana.

Live streaming Survivor România

Survivor România poate fi urmărit și online prin live streaming pe site-ul oficial Kanal D. De asemenea abonații UPC și Orange România pot urmări reality show-ul prin intermediul Horizon TV și Orange TV.

Emisiunea live streaming începe de la ora 20:00 aici și este transmisă live și de ȘTIRI TV, mai jos. La ora 20:00 articol se actualizează. Concurenții vor putea fi votați prin SMS și astfel locul lor în emisiune poate fi asigurat de fani. Reality show-ul TV a fost prezent în România, sub diferite formate derivate din el. „Exatlon” este unul dintre ele care a cucerit rapid publicul Kanal D.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A anunțat că divorțează la două ore după ce soția lui a născut, s-a logodit iar și după câteva zile a apărut cu altă femeie
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Calendar ortodox pentru mai 2024. Cele mai importante sărbători religioase ale lunii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro