Cine sunt, de fapt, cei doi bărbați care au murit în accidentul tragic din Suceava. Au vrut să testeze un Maserati

Cine sunt, de fapt, cei doi bărbați care au murit în accidentul tragic din Suceava. Au vrut să testeze un Maserati
Accident grav la Suceava. Cine sunt bărbații ce și-au pierdut viața. sursă foto: Bistrițeanul

Un accident tragic s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică în localitatea Poiana Stampei. Un autoturism Maserati s-a răsturnat și trei tineri și-au pierdut viața. Autoturismul de lux circula cu 180 km/h, iar între doi dintre bărbații ce au decedat în ciuda eforturilor autorităților exista o relație strânsă de prietenie. Aceștia au vrut să testeze bolidul de lux, dar experiența s-a terminat înfiorător.

Momente de coșmar după ce un Maserati s-a răsturnat. Cine sunt doi dintre bărbații ce au decedat în urma accidentului auto grav

Cei trei bărbați se aflau la o petrecere din Pasul Tihuța alături de mai mulți prieteni. Unul dintre bărbați deținea un Maserati, astfel că alți doi au vrut să vadă cât de puternică este mașina de lux, potrivit Bistrițeanul.ro. Din păcate, șoferul a pierdut controlul și bolidul a lovit un cap de pod, fiind aruncat peste firele de electricitate și oprindu-se într-o grădină de pe lângă șosea.

Autoritățile s-au deplasat la fața locului și le-au aplicat manevre de resuscitare, dar fără rezultate. Doi dintre cei ce au decedat în urma accidentului teribil se numeau Bodea Bogdan și Alex Peternel și erau foarte buni prieteni. Aceștia erau din Bistrița și își petreceau foarte des timpul împreună. Al doilea era cel mai tânăr dintre cei trei și era clujean la origine, dar se mutase în orașul menționat. Cel ce conducea bolidul de lux era din Cluj și avea un copilaș în vârstă de 2 ani.

Dezvăluirile extrem de triste făcute de persoanele din anturajul lor nu se termină aici, căci la 5 minute după ce au plecat un alt prieten a mers după ei pentru a se asigura că nu pățesc ceva, dar i-a găsit prea târziu. Aceștia se aflau inconștienți printre fiarele bolidului, Autoritățile competente s-au deplasat la fața locului pentru a încerca să îi salveze pe tineri, dar pentru aceștia nu a mai putut să fie făcut nimic.

Accident tragic în Suceava. Trei tineri și-au pierdut viața

Prezenți după accidentul tragic au fost pompierii militari ce au venit cu două autospeciale de descarcerare, o ambulanță și două echipaje SMURD. Din autoturismul ce s-a răsturnat în afara părții carosabile au fost extrași cei trei tineri ce se aflau printre fiarele contorsionate. După finalizarea protocolului, bărbații au fost declarați decedați.

”Vorbim despre un autoturism răsturnat pe cupolă, în afara părții carosabile, pe raza localității Poiana Stampei. Trei persoane au rămas încarcerate în interiorul mașinii, iar la fața locului au fost trimise două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

De asemenea, a fost solicitat și sprijinul colegilor de la ISU Bistrița-Năsăud, care au intervenit cu două echipaje SMURD, dintre care unul de terapie intensivă mobilă. Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate și imediat s-a trecut la manevre de resuscitare.

„Victimele încarcerate, toate trei în stare de inconștiență, au fost extrase dintre fiarele contorsionate şi imediat s-a trecut la manevrele de resuscitare. Din nefericire, după finalizarea protocolului, s-a declarat decesul pentru toate cele trei victime”, a declarat Alin Găleată, purtătorul de cuvânt ISU Suceava.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI