Accident tragic în această dimineață. Patru persoane au murit după impactul dintre un autoturism și un TIR

Accident tragic în această dimineață. Patru persoane au murit după impactul dintre un autoturism și un TIR
Accident tragic cu patru morți în Brașov Foto ilustrativă

Un accident deosebit de grav a avut loc în această dimineață în Brașov, la ieșirea din localitatea Rotbav spre Măieruș, unde un autoturism s-a ciocnit violent cu un TIR. În urma tragediei, circulația a fost restricționată.

Patru oameni au murit în această dimineață

Accidentul a fost anunțat de Centrul INFOTRAFIC, care informează șoferii asupr anor restricții de trafic pentru aproximativ 30-40 de minute. Trgedia s-a produs ca urmare a coliziunii dintre un autoturism și un TIR, neștiind la acest moment care dintre șoferi este vinovat.

“Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 13 Brașov-Sighișoara, la kilometrul 22, la ieșire din localitatea Rotbav, județul Brașov, a avut loc o coliziune frontală între un autoturism și un autocamion, eveniment soldat cu decesul a 4 persoane. Traficul rutier restricționat pe sensul către Brașov pentru a permite intervenția echipelor specializate și pentru efectuarea cercetării la fața locului.

Se estimează reluarea normală a circulației în 30-45 de minute”, a fost mesajul transmis de instituție.

Potrivit primelor informații, toate persoanele decedate se aflau în autoturism, iar cele două persoane din față au rămas incarcerate. Momentan, cauza exacta a producerii accidentului nu se cunoaște, dar ar putea fi vorba de o adormire la volan sau de o depășire neregulamentară. Din păcate, pe drumul DN13, denumit și “drumul morții”, se produc frecvent accidente periculoase, soldate cu victime și morți.

Accident mortal după căderea unei grinde

Un accident absolut halucinant a avut loc în urmă cu două zile, după ce grinda unui pod a căzut pe un microbuz în care se aflau patru persoane. Tragedia a avut loc în localitatea Tarcău, exact sub un pod de cale ferată, atunci când bara metalică cu greutate de câteva zeci de tone s-a prăbușit peste autoturism. În urma impactului devastator, două persoane au murit, în timp alte două au suferit răni grave.

Autoritățile au fost alertate de ceilalți participanți la trafic care au oferit câteva detalii despre producerea accidentului, menționând, de asemenea, că șoferul nu mai dă semne de viață, fiind strivit de grinda podului. Potrivit primelor informații, se pare că podul fusese atins cu câteva secunde înainte de un TIR, motiv pentru care bara respectivă s-ar fi sesprins și ar fi zburat de la înățime.

La fața locului au intervenit mai multe echipaje medicale, oferindu-le victimelor primul ajutor. Din păcate, șoferul și încă o persoană nu mai prezentau semne vitale, în timp ce alte două persoane au fost rănite grav, fiind transportate la spital.

„Două persoane sunt decedate, o persoană conştientă a fost preluată de Serviciul de Ambulanţă Judeţean, iar o persoană este inconştientă şi se acordă măsuri de resuscitare. Se lucrează pentru descarcerarea celor două persoane decedate”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI