Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul

Cine sunt copiii lui CTP. Unul dintre fii a picat de multe ori BAC-ul
Cine sunt copiii lui Cristian Tudor Popescu

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este un nume sonor în România, care nu ezistă să facă publice opiniile, oricât de acide sau indiferent de faptul că alții ar putea fi deranjați de vorbele lui. Însă mai puține lucruri se cunosc despre familia lui, îndeosebi despre cei doi fii ai săi, acesta fiind extrem de discret cu viața personală.

Cine sunt copiii lui CTP

Jurnalistul are doi copii, mai exact doi băieți, pe Tudor Popescu, fiul său cel mare, și pe Cristian Popescu, fiul cel mic. De altfel, fiul cel mare, Tudor Popescu, are vârsta de 30 de ani și activează într-un domeniu diferit de cel al tatălui lui, având propria firmă de producție audio-video, de mare succes în lumea filmului. Acesta a reușit chiar să fie editor de sunet în producția cinematografică ”Tenis”, unde joacă și actorul Andi Vasluianu, și a făcut parte și din distribuția filmului ”Sunday Morning”.

Dar în afară de pasiunea pe care o nutrește pentru cinematografie, Tudor Popescu adoră și muzica, motiv pentru care cântă la tobe în două trupe. Este vorba despre trupele ”The Pixels” și ”Penny Chillin”, cu care concertează în mai multe cluburi din țară. Așadar, acesta este destul de activ și nu are mult timp de odihnă. Dar despre fiul cel mic al lui Cristian Tudor Popescu, pe nume Cristian Matei Popescu, nu se cunosc foarte multe lucruri, doar că acesta a eșuat la examenul de Bacalaureat. Astfel că în vara anului 2012, acesta nu a putut da examenul de bacalaureat din cauza faptului că avea două corigențe, după care a picat examenul din toamnă, iar apoi a obținut 3.1 la matematică.

Fiul cel mic al lui Cristian Tudor Popescu a picat BAC-ul

Cristian Popescu nu a dat BAC-ul în 2013, ci abia în 2014, când a luat examenul de bacalaureat cu media generală de 6.36. De altfel, acela a fost al doilea moment pentru CTP când s-a simțit fericit în viață.

“Al doilea a fost cand fiul meu cel mic, Matei, a luat 6,80 la matematica, la Bacalaureat, dupa trei ani de chinuri. Mi se face pielea de gaina cand ma gandesc.

Trei ani de zile pana cand si-a luat Bacul, pana cand s-a hotarat. Si am muncit cu el vreo cinci luni. Acel 6,80 mi se pare echivalentul teoremei Hamilton-Cayley, perla algebrei liniare.

A fost al lui, 6,80 ala, l-a luat pe bune, a facut el exerciţiile respective si si-a luat Bacalaureatul”, a mărturisit Cristian Tudor Popescu, într-un interviu acordat pentru pressone.ro.

Urmăriți Playtech.ro și pe