Cine sunt cei 25 de fotbaliști care au petrecut într-un apartament de 3 camere din București

Cine sunt cei 25 de fotbaliști care au petrecut într-un apartament de 3 camere din București
Povestea celor 25 de fotbalişti care au dat o petrecere de zile mari într-un apartament cu 3 camere din Capitală

Unul dintre fundaşii pe care celebrul Gheorghe Hagi l-a antrenat la Ovidiu a făcut dezvăluiri incredibile şi neştiute până acum. Acesta a povestit despre cei 25 de fotbalişti de la Viitorul Constanța care au petrecut într-un apartament de 3 camere din Bucureşti, încălcând astfel regulementul.

Petrecere de pomină cu 25 de fotbalişti într-un apartament

Despre petrecerile date de jucători de fotbal celebri s-a scris mult în presa de scandal de-a lungul timpului. Există, însă, un episod care a rămas, până acum, necunoscut publicului. Cel care a dezvăluit cine sunt cei 25 de fotbalişti de la Viitorul Constanța care au petrecut într-un apartament de 3 camere din București este chiar Iulian Mamele. Povestea este una de-a dreptul incredibilă şi a avut loc în timp ce acesta apara culorile clubului lui Gică Hagi.

Mamele l-a invitat pe Florin Tănase să meargă la el acasă pentru a bea un şpriţ şi pentru a savura o porţie sănătoasă de cartofi prăjiţi, după un meci greu la Braşov. Astfel, cei 20 de componenţi ai echipei Viitorul au ajuns în apartamentul de doar 3 camere din Ferentari, cartier al Capitalei. Întâlnirea s-a transformat rapid într-o petrecere de zile mari.

“Nu pot să uit cum, după un meci, o partidă dificilă la Brașov, gheață, zăpadă, un teren urât, o confruntare grea pe care am câștigat-o, în autocar i-am zis lui Tase (n.red. Florin Tănase): „Bă, ce faci? Mergi acasă? Nu vrei să vii la mine, face nevastă-mea cartofi prăjiți, bem un șpriț, ne relaxăm”, povește „Billy” din Ferentari.

Citeşte continuarea articolului pe PlaySport.ro!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI