Câți bani aduce Ianis Hagi pentru Viitorul Constanța. Gică Popescu, detalii din culise

Câți bani aduce Ianis Hagi pentru Viitorul Constanța. Gică Popescu, detalii din culise
Câți bani aduce Ianis Hagi pentru Viitorul Constanța. Gică Popescu, detalii din culise

Transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la Genk la Rangers bag bani în contul celor de la Viitorul Constanța, o sumă deloc de neglijat în fotbalul autohton. Echipa finanțată de Gică Hagi este beneficiara senzaționalului transfer de la mijlocul acestei săptămâni.

Ianis Hagi bagă bani în contul echipei Viitorul Constanța

Gică Hagi a făcut o investiție bună. A investit și continuă să investească în fotbal, a crezut și a investit în propriul fiu, iar acum culege roadele. Ianis Hagi a evoluat la începutul acestui an la Glasgow Rangers sub formă de împrumut de la Genk și după ce i-a impresionat pe fanii scoțieni și l-a convins pe managerul Steven Gerrard de calitățile sale, oficialii grupării de pe Ibrox Park au făcut mutarea. Au activat opțiunea de transfer definitiv de la Genk și l-au achiziționat pe internaționalul român, iar anunțul oficial a fost făcut miercuri seara. De transferul lui Ianis Hagi beneficiază și echipa la care s-a format, Viitorul Constanța, în baza unui protocol încheiat anul trecut de Gică Hagi cu conducerea celor de la Genk.

Gică Popescu, preșeintele celor de la Viitorul, vine cu precizări legate de aspectul financiar, ce sumă a intrat în contul formației dobrogene în urma acestui transfer care i-a ținut pe microbiști cu sufletul la gură mai multe săptămâni.

„Am văzut că clubul a primit 700 de mii de euro după transf lui Ianis la Rangers. Într-adevăr, am păstrat procente, dar deocamdata nu ştim cu cât s-a vândut Ianis. Noi avem 10% din diferenţa dintre preţul cu care l-a cumpărat Genk şi preţul lui Rangers, dar în niciun caz nu e vorba de 700 de mii, nu ne-am îmbogăţit”, a precizat Gică Popescu, la Digi Sport.

Cum a reacționat Ianis Hagi în momentul anunțării transferului

La mai puțin de 24 de ore de la anunțul făcut de belgieni și șters ulterior, Rangers vine să confirme transferul definitiv al internaționalului român Ianis Hagi. Acesta a evoluat la „protestanți” la începutul acestui an sub formă de împrumut de la Genk și a impresionat atât de mult, încât oficialii scoțieni au activat opțiunea de transfer definitiv.

„Sunt extrem de fericit și mândru să fac parte din familia Rangers FC și să reprezint culorile acestui club. De-abia aștept să mă întâlnesc cu colegii, să jucăm pe Ibrox Park și să ne bucurăm alături de fantasticii noștri fani. A existat interes și din partea altor cluburi, dar prioritatea mea a fost mereu să revin la Glasgow și să joc pentru Rangers”, a spus Ianis Hagi.

„Hagi este aici!”, au postat cei de la Rangers pe contul de Twitter.

Ianis Hagi, 21 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul lui Rangers, pentru care a marcat 3 goluri și a oferit două pase decisive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI