Cine sunt candidații la președinție, potrivit lui CTP. Care e diferența dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis

Cine sunt candidații la președinție, potrivit lui CTP. Care e diferența dintre Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis
CTP analizează candidații la alegerile prezidențiale

Cristian Tudor Popescu a făcut o amplă analiză a candidaților la alegerile prezidențiale din acest an. Potrivit gazetarului, Călin Popescu Tăriceanu nu a realizat nimic important în funcțiile pe care le-a ocupat până acum, Viorica Dăncilă „este o biată pisică luată de ceafă de Dragnea”, iar Klaus Iohannis câștigă electorat fără să facă prea multe lucruri.

CTP analizează candidații la alegerile prezidențiale

CTP despre Teodor Meleșcanu: „Tocmai a fost dat afară din funcția de ministru de Externe, are 78 de ani, este o hârcă ceaușistă și se duce acum în funcția de al doilea om în stat. De ce? Pentru că vrea să se trezească în scaunul ăla, scriindu-i în frunte: președintele Senatului.”

CTP despre Viorica Dăncilă: „O Ana Ipătescu, așa se consideră această nulitate, ca și cum ar fi fost aleasă în uralele întregii națiuni pe Câmpia Libertății. Așa vorbește, ca o vizionară, ca un erou civilizator al României. Și ea este o biată pisică luată de ceafă de Dragnea, atât.”

CTP despre Călin Popescu Tăriceanu: „În toate funcțiile în care a fost pus, nu a făcut decât rău din punct de vedere moral și profesional. Și pentru că acum a simțit că, rămânând lângă Dăncilă, pierde și pentru că mai vrea să aibă perspective pentru titluri și funcții în anul care urmează, cu un PSD fără Dăncilă, a făcut această mișcare.”

CTP despre Klaus Iohannis: „Nu face decât să beneficieze din nou dincolo de această umflare a capului dincolo de coafură a Vioricăi Dăncilă, care se vede cu portretul la loc de cinste, se vede în istorie, și reușește – se vede foarte clar faptul că nu vine în Parlament, toate tripotajele pe care le face cu miniștrii – pierde puncte și pentru ea, și pentru partid în fiecare zi. În schimb, Iohannis câștigă fără să facă mare lucru și având despre sine o părere probabil extraordinară, se consideră un fel de Carol I.”

CTP despre Mircea Diaconu: „A șezut la Bruxelles, nu l-am auzit găvărind într-o limbă străină nici cât pe Dăncilă, acum se prezintă drept specialist în probleme europene. Nici asta nu e de ajuns, acum candidează la președinție.”

CTP despre Dan Barna: „Are tot atâta carismă și telegenie și talent oratoric și cunoștințe necesare care îl recomandă candidat la președinție din partea USR ca un corporatist în pericol de a fi concediat. Si totuși, candidează, e președintele partidului, cum adică să nu candideze? Adică Dăncilă candidează și el nu?”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI