Cine stă cu ochii pe Ianis Hagi la fiecare meci. S-a aflat abia acum

Cine stă cu ochii pe Ianis Hagi la fiecare meci. S-a aflat abia acum
Cine stă cu ochii pe Ianis Hagi la fiecare meci

Ianis Hagi continuă să impresioneze prin evoluția sa la Rangers, în startul noului sezon. Însă plecarea lui de la echipa Rangers pare inevitabilă având în vedere că mari echipe ale Europei și-au manifestat interesul pentru acesta. Iată cine stă cu ochii pe Ianis Hagi la fiecare meci.

Marile echipe ale Europei, cu ochii pe Ianis Hagi

Evoluția lui Ianis Hagi la Rangers a atenția marilor echipe ale Europei, astfel că ultima echipă care și-a manifestat interesul pentru internaționalul român este AS Roma, iar cel care îl dorește pe Ianis Hagi la Roma este chiar antrenorul Jose Mourinho. ”Capitolinii” doresc să plătească pentru Ianis Hagi chiar și suma de 20 de milioane de euro.

”La un moment dat va deveni un lider incontestabil”

De altfel, Ilie Dumitrescu, fostul mare internațional, a comentat pe tema unui potențial transfer al lui Ianis Hagi la o echipă de top a Europei. Acesta este convins că în curând, Ianis Hagi va face pasul într-un campionat puternic al Europei.

”El a intrat, a dat pasă de gol, azi a fost titular. Acolo e competiție în fiecare zi. E un lot numeros, valoros. Eu cred în Ianis, în progresul lui. Mai are mult de muncă, să îmbunătățească anumite zone. Să ajungi cu două zile înainte de joc, să intri și să faci diferența. Aș vrea să rămână să demonstreze la Glasgow și apoi va veni și următorul pas. El a avut cele mai bune cifre ca pasator. A și marcat. A intrat bine. Au fost și momente când a fost puternic mental, și-a acceptat și statutul de rezervă.

La un moment dat va deveni un lider incontestabil. Are o educație profesională care va ajuta. Sunt convins că Ianis, din informațiile pe care le am, și nu vorbesc să mă dau important în emisiune, nu sunt genul de persoană, este urmărit de cluburi importante, dar trebuie să stea la Glasgow să își facă treaba. Asta contează mult”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport.

Ianis Hagi a devenit sezonul trecut unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers și se pare că și startul noului sezon este unul excelent pentru el. Însă după câteva meciuri foarte bune, el a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19 și a fost nevoit să lipsească două săptămâni de la echipă, vreme în care a stat în carantină.

Ianis Hagi a revenit apoi pe teren pentru Rangers în meciul cu Livingston, din Cupa Scoției. După revenirea spectaculoasă, internaționalul român a început ca titular partida din campionat contra celor de la Dundee FC.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI