Ce a încercat să facă Toto, mezinul lui Ilie Dumitrescu, la tribunal, după ce a fost prins drogat la volan

Ce a încercat să facă Toto, mezinul lui Ilie Dumitrescu, la tribunal, după ce a fost prins drogat la volan
Ce a incercat sa faca Toto, mezinul lui Ilie Dumitrescu, la tribunal, dupăace a fost prins drogat la volan

Greșelile trecutului îl urmăresc și acum pe Toto, fiul cel mic al fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu. Tânărul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, după cea fost prins drogat la volan. Anul trecut, la începutul lunii septembrie, Toto a fost depistat de polițiștii Brigăzii Rutiere în timp ce conducea sub influența drogurilor. Cum a încercat fiul lui Ilie Dumitrescu să scape de acuzațiile procurorilor.

Cum a încercat Toto Dumitrescu să scape de acuzații

La începutul lunii septembrie 2020, Toto Dumitrescu a fost tras pe dreapta de un filtru al Brigăzii de Poliție Rutieră la intersecția bulevardului Pache Protopopescu cu bulevardul Ferdinand. Comportamentul șoferului le-a dat de bănuit oamenilor legii, care au crezut, inițial, că tânărul consumase alcool. Deoarece rezultatul a fost negativ, agenții i-au cerut lui Toto să sufle în DrugTest. Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu a ieșit pozitiv la cocaină și cannabis.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecția dintre Bd. Pache Protopopescu și Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, a precizat Poliția Capitalei la momentul respectiv.

Mezinul familiei celebre a negat totul

În cele din urmă, șoferul a fost dus la INML pentru analize. Conform unor surse judiciare, tânărul ar fi încercat să scape de acuzații. Ar fi declarat că nu se afla sub influența drogurilor și că aparatul DrugTest a dat eroare. De asemenea, Toto Dumitrescu și-a luat angajamentul să achite personal contravaloarea reactivilor, pentru ca rezultatul analizelor să fie gata mai repede. Însă, fiul lui Ilie Dumitrescu nu s-a ținut de cuvânt.

Rezultatul analizelor a ajuns pe masa Brigăzii de Poliție Rutieră, iar mai apoi pe mâna procurorilor care au întocmit rechizitoriul și l-au trimis în judecată, în stare de libertate.

Lovitură din partea judecătorilor

Toto, pe numele real din buletin Ilie Badea Dumitrescu, a încercat, încă de la începutul procesului, să scape de acuzațiile care i se aduc. Prin intermediul avocatului său, acesta a reclamat o presupusă lipsă de legalitate a sesizării instanţei, a administrării probelor şi a efectuării actelor de către procurori. Însă, magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au respins excepția invocată de mezinul familiei celebre.

„Constată legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul nr. 8017/P/2020 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie, trimis în judecată, în stare de libertate, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, prev. de art. 336 alin. 2 C.p., a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii cauzei privind pe inculpatul Dumitrescu – Badea Ilie. În temeiul art. 275 alin. 2 C.pr.pen. obligă pe inculpatul la plata sumei de 100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat”, se arată în decizia judecătorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI