Cine e sigur că Ianis Hagi nu va merge la AS Roma. Declarația care spulberă orice transfer

Cine e sigur că Ianis Hagi nu va merge la AS Roma. Declarația care spulberă orice transfer
Cine e sigur ca Ianis Hagi nu va merge la AS Roma. Declaratia care spulbera orice transfer

Ianis Hagi ar urma să plece la AS Roma, însă nu toți sunt convinși de acest lucru. Anumite persoane nu sunt sigure că transferul mijlocașului va avea loc.

Jose Mourinho îl vrea pe Ianis Hagi la AS Roma

Ianis Hagi a declarat înaintea meciului Dundee – Rangers de sâmbătă de la ora 17:00, ce are de gând să facă mai departe, având în vedere că Jose Mourinho îl dorește pe mijlocașul român la AS Roma. Hagi Jr. este de părere că a progresat, iar scopul acestuia este de a se concentra în continuare pe actuala echipă la care joacă.

”Acum mă gândesc la meci și sunt concentrat la maxim pentru a-mi îmbunătăți jocul la Rangers. Simt că am progresat foarte mult atât ca jucător cât și din punct de vedere tehnic, am adăugat multe jocului meu și încă mai am multe de adăugat. Sunt concentrat la indicațiile antrenorului, pentru a deveni mai bun”, a spus Hagi.

În cadrul conferinței de presă, fiul lui Gică Hagi a povestit și despre perioada de izolare, dar și cât de mult înseamnă prezența suporterilor în tribune.

”Perioada în care am stat în izolare a fost una extrem de dificilă din punct de vedere mental. A fost destul de dificil să-mi privesc colegii jucând, fără să am posibilitatea de a-i ajuta. Mă bucur enorm că am revenit alături de Rangers.

O spun mereu. Fotbalul este mai bun cu suporterii în tribune. Simt ca o presiune care vine din tribune și asta mă face să dau mai mult în timpul meciurilor. Îmi face plăcere să joc pe Ibrox și mă bucur de fiecare dată când suporterii ne urmează atunci când jucăm în deplasare”, a mai declarat mijlocașul.

Victor Becali a vorbit despre marele transfer

Victor Becali a vorbit despre transferul lui Ianis Hagi la AS Roma, fiind de părere că momentan nu este nimic sigur, transfer care se așteaptă să coste echipa lui Jose Mourinho aproximativ 20 de milioane de euro.

„Părerea mea e că nicio echipă nu spune acum ce jucători vrea să ia în iarnă. Poate spune Dinamo sau niște echipe…dar Roma nu spune acum. Nu o să afle nimeni ce are Mourinho în cap pentru la iarnă. Probabil, doar cineva din anturajul clubului…  Ianis este bine acolo, la Rangers, a și spus băiatul. El se gândește la ce se întâmplă acolo. Nu ar spune nimeni ‘nu’, dacă ar fi să se ducă la o echipă mult mai bună, într-un campionat mult mai puternic”, a spus Victor Becali, la Digi Sport.

În cazul în care acest transfer va avea loc, Ianis Hagi ar urma să devină cel mai scump jucător care a plecat de la Rangers. În acest moment, cel mai costisitor transfer a fost al lui Giovanni van Bronckhorst, care a plecat de la Rangers la Arsenal pentru suma de 13,5 milioane de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI