09 sept. 2022 | 21:17

Cine se bucură de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Moment macabru pe un stadion: „Lizzie este în sicriu”

News
Cine se bucură de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Moment macabru pe un stadion: „Lizzie este în sicriu”

Scene șocante la Dublin, joi seară, la doar câteva ore după confirmarea decesului Reginei Elisabeta. Fanii echipei de fotbal Shamrock Rovers, din Liga Irlandei, care a jucat cu o formație suedeză de fotbal, au rostit cuvinte extrem de insensibile despre suverană. Conducerea clubului sportiv a condamnat imediat gestul fanilor săi. Află în rândurile următoare cine se bucură de moartea Reginei Elisabeta a II-a.

Cine se bucură de moartea Reginei Elisabeta a II-a

La jocul de pe terenul de fotbal de joi seară, fanii clubului sportiv Shamrock Rovers au comis o gafă de proporții. După meciul din cadrul Liga Europa Conference, admiratorii echipei de fotbal irlandeze au interpretat un cântec ieșit din comun.

Fanii Shamrock Rovers au ironizat moartea suveranei din Marea Britanie. Aceștia au fost filmați în timp ce cântau pe melodia hitului KC and the Sunshine Band – „Give It Up” cuvintele „Lizzie este în sicriu”. Materialul video a fost încărcat pe internet, unde a devenit viral.

Filmarea în care un grup de fani ai Shamrock Rovers își bat joc de decesul reginei a fost vizionat de peste 4 milioane de ori pe Twitter. Materialul a fost redistribuit de peste 27.000 de ori. De asemenea, a strâns 100.000 de aprecieri.

În cadrul grupului de tineri cu pricina, unii fluturau steaguri. Alții, dădeau cu pumnii în aer, interpretând macabrul cântec. Niciunul dintre acești fani nu a rămas necriticat pe rețelele sociale. Inclusiv conducerea clubului sportiv s-a delimitat de atitudinea lor.

Fanii echipei de fotbal au ironizat moartea suveranei

„Deși Regina Elisabeta a murit, putem să fim siguri că locul său de odihnă nu va fi niciodată mai prejos decât vorbele scârboase rostite de fanii Shamrock Rovers”, a fost mesajul transmis de un internat, la auzul cântecului interpretat de fanii clubului de fotbal.

Alți utilizatori ai rețelelor sociale au reproșat fanilor că au fost total lipsiți de respect și „bolnavi”. Gestul acestora a fost catalogat ca fiind dezgustător.

„Nu pot să înțeleg ce minte bolnavă ai ca să cânți așa ceva”, s-a exprimat cineva, susținut de un internaut care a arătat că fanii cu pricina erau „încântați” de moartea Reginei Elisabeta.

Shamrock Rovers s-a delimitat de gestul fanilor săi

La scurt timp după viralizarea videoclipului, conducerea Shamrock Rovers a reacționat. Reprezentanții echipei de fotbal au condamnat gestul fanilor care celebrau moartea Reginei Elisabeta.

„Shamrock Rovers FC a fost informată despre scandările unui grup de indivizi la meciul de aseară. Astfel de scandări extrem de insensibile nu sunt acceptabile. Sunt împotriva valorilor pe care Shamrock Rovers FC le reprezintă. Regulamentele noastre, prezentate pe biletele de meci și pe panourile de semnalizare, interzic strict o astfel de activitate.

De asemenea, înainte de toate meciurile noastre de pe stadionul Tallaght, se anunță prin sistemul de sonorizare următoarele: „Shamrock Rovers Football Club salută toți fanii pe terenul său. Condamnă orice formă de intoleranță și discriminare în fotbal. Clubul de fotbal condamnă abuzurile ostile la adresa jucătorilor, spectatorilor sau oficialilor, bazate pe originea etnică sau culturală, naționalitate sau apartenență religioasă. Cei care vor fi implicați în astfel de comportamente vor fi expulzați de pe teren și vor fi raportați autorităților””, a transmis conducerea clubului sportiv, potrivit The Guardian.

PlaySport
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Ego.ro
SCANDAL! EA e amanta care i-a spart casa celebrului milionar român! Nu are pic de rușine!
Ego.ro
TE SPERII! Cum arată cele mai apetisante femei din România fără machiaj FOTO
Digi24
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Cancan.ro
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
Stirile PROTV
Israelul atacă Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Romania TV
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Capital.ro
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
EVZ.ro
Vreme de coșmar. Ține o săptămână
Adevarul
O româncă se judecă de zece ani cu Elon Musk. Inițialele numelui său sunt pe acumulatorii mașinilor Tesla Model S
BZI.ro
Cât costă să petreci 1 Mai în complexul Andreei Esca! Vilele luxoase sunt în Valea Zânelor
Spynews.ro
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Sport.ro
FOTO Tânăra desemnată "cel mai frumos copil din lume", apariție wow în costum de baie. La 23 de ani și-a eclipsat deja tatăl, un celebru fotbalist
Impact.ro
Top 10 filme cu Amza Pellea. Actorul, un TITAN al cinematografiei românești
Parteneri
Imagini halucinante. O femeie și-a dus unchiul mort la bancă pentru a lua credit
Redactia.ro
A murit la doar 17 ani: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”. Două zile de doliu
Digisport.ro
O româncă trage un semnal de alarmă: „Nu mai e de trăit în Italia”. Ce fenomen periculos a observat
Click.ro
Ce nu s-a văzut la TV! Zanni cu Ana Porgras și Alex Delea cu Alexandra Duli, momente tandre la duș, la Survivor Al Stars: "Nu vreau să se termine acest moment. Vreau să..."
Viva.ro
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
Digi24
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Digi24
Acasă la Andreea Esca. Fiul ei, Aris, le-a arătat tuturor ce obicte ciudate are mama lui acasă / FOTO
Unica.ro
O salată ce pare banală, dar are multe secrete. Radu Anton Roman o prepara impecabil
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. De ce nu vrea Alexandra Velniciuc să aibă copii. Actrița are o căsnicie de mai bine de 20 de ani cu Șerban Puiu / VIDEO
Spynews
PERICOL pentru pisicile care stau în APARTAMENT. Anunț important pentru cei care stau la bloc
Capital.ro
Care sunt alimentele alcaline și care sunt acide. Medic: ”Chiar dacă nu credeați, asta se întâmplă!”
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
A ÎNCEPUT RĂZBOIUL! Alertă la NIVEL MONDIAL
Mediaflux
Soția lui Costel Corduneanu, copleșită de durere cu o zi înainte ca interlopul să fie înmormântat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum mâine
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro