Cine se află în spatele serialului „Strada Speranței” de la Kanal D, de fapt. Am aflat tot!

Cine se află în spatele serialului „Strada Speranței” de la Kanal D, de fapt. Am aflat tot!
Cine se afla in spatele serialului Strada Sperantei de la Kanal D, de fapt. Am aflat tot

Celebrul DJ Gojira a vorbit, în exclusivitate pentru ego.ro, despre felul în care a fost distribuit în serialul Strada Speranței de la Kanal D. Artistul a făcut dezvăluiri din secretele celui mai așteptat serial al anului. Cum a acceptat DJ-ul provocarea de a juca în film.

Cum l-a convins Toni Grecu pe Gojira să joace în serialul Strada Speranțeoi

Gojira a acceptat cu entuziasm provocarea de a juca în serialul Strada Speranței, ce rulează la Kanal D de o lună de zile. Celebrul DJ nu a renunțat la marea sa dragoste, muzica, ci se consideră a fi un adevărat expert al multitaskingului, reușind să îmbine armonios mai multe proiecte în plan profesional.

Gojira a povestit cum a fost contactat de scenaristul Toni Grecu, pentru a face parte din distribuția serialului de comedie.

 „Totul a început cu un telefon de la Toni Grecu care mi-a spus că avem un serial de făcut pentru Kanal D. Totul a decurs foarte simplu și natural.

Noi am avut un pilot făcut, acum câțiva ani, structura s-a schimbat un pic și îmi place foarte mult ce a ieșit în acest moment. Sunt un maestru al multi-taskingului, nu am intrat în pauză cu nimic.

Podcast-urile au mers înainte fără nicio problemă și acum, de când nu mai sunt restricții impuse de pandemie, m-am întors pe scenă. Î

n fiecare weekend fac ce am făcut toată viața și ceea ce îmi doresc cel mai mult, sunt DJ.”, a declarat Gojira, exclusiv pentru ego.ro.

„Este un proiect de televiziune făcut cu Toni Grecu!”

Întrebat cum se înțelege cu restul colegilor săi din distribuția serialului, DJ Gojira a mărturisit că are o relație de prietenie cu toți cei care participă la proiectul de la Kanal D.

„Este un proiect de televiziune făcut cu Toni Grecu, unul dintre puținii oameni care au avut încredere în mine pe această zonă, să apar pe sticla.

Sper să fie unul dintre multele proiecte pe care o să le mai facem împreună. Și sper ca publicul să primească acest serial de comedie de familie în casele lor în fiecare zi de sâmbătă.

Ne înțelegem extraordinar, Toni Grecu are talentul de a alege oameni care au chimie între ei. Mă înțeleg foarte bine cu toată lumea de pe set, chiar și cu cei pe care nu îi cunoșteam înainte.

Chiar am o afinitate pentru Șerban Gomoi pe care nu îl știam și care a debutat și el acum pe TV. Este actorul care îl interpretează pe Puiu, boschetarul cu inima de aur și trei creiere de pe Strada Speranței.

Chimia pe care o am cu colegii mei se simte, de altfel, și în fața camerei. Ce nu se vede în fața camerelor este oboseala.”, a completat DJ-ul pentru sursa citată.