Cine scrie scenariile din Las Fierbinți. Mihai Bobonete a recunoscut ce se întâmplă înainte de filmări

Cine scrie scenariile din Las Fierbinți. Mihai Bobonete a recunoscut ce se întâmplă înainte de filmări

Cu toate că acum are concurență alt serial de comedie, Mangalița, bazat tot pe o realitate românească de la țară, tot Las Fierbinți rămâne preferat în mintea unor români, cel puțin deocamdată. Cine scrie scenariile pentru marea producție romnească? Mihai Bobonete a spus totul!

Cine scrie scenariile pentru Las Fierbinți?

Dacă fanii s-au obișnuit deja cu mintea sclipitoare a lui Mimi Brănescu, cel care a fost scenaristul celor mai amuzante episoade din marele serial românesc, lucrurile se vor schimba. Aceștia trebuie să se obișnuiască și cu alt gen de umor, pentru că Brănescu a anunțat de curând că va părăsi echipa, așa că frâiele îi vor reveni altcuiva. De asemenea, noile episoade poartă și semnăturile unor actori principali din producție precum: Adrian Văncică, Mihai Bobonete și alții. Lângă aceștia, și-a făcut loc și Iulian Postelnicu, cel care a scris scenariul pentru primul episod în cea de-a zecea serie.

„Ceea ce a făcut Mimi Brănescu rămâne – și nu sunt vorbe mari – în istoria televiziunii. A scris, de exemplu, un episod între în versuri, pe modelul shakespearian, pe deasupra și cu glume. Nu ai cum să nu apreciezi imensa valoare pe care o are Mimi. Nimeni nu îl poate înlocui pe Mimi, nu are cum. Nimeni nu vrea să îi ia locul”
Adrian Văncică (Sursa: paginademedia.ro)

Cine scrie acum scenariile pentru Las FierbințI? Mimi Brănescu a părăsit echipa
Cine scrie acum scenariile pentru Las Fierbinț? Mimi Brănescu a părăsit echipa

„Încearcă să ţină ştacheta sus”

„Atât eu, cât și ceilalți care au scris, încercăm să ținem ștacheta sus, să nu perimăm serialul pentru că scrie altcineva decât Mimi. Fără doar și poate, meritele lui Mimi asupra acestui serial sunt uriașe. Eu, personal, îi voi recunoscător toată viața pentru tot ce a făcut pentru mine. Am jucat niște scenarii fabuloase, scrise de el. Și acum aștept chemarea lui în orice va face, pentru că este clar că Mimi Brănescu este unul dintre cei mai buni dramaturgi ai momentului, asta fără să luăm în calcul calitățile lui de actor”
Mihai Bobonete

Urmăriți Playtech.ro și pe