Cine i-a ales numele Bobiță actorului Mihai Bobonete în serialul Las Fierbinți

Cine i-a ales numele Bobiță actorului Mihai Bobonete în serialul Las Fierbinți

Mihai Bobonete este cu siguranță unul dintre cele mai amuzante personaje de pe micul ecran. S-a afat și cine i-a ales numele de „Bobiță”, actorului Mihai Bobonete, în serialul Las Fierbinți. Show-ul de la Pro TV a debutat în septembrie cu sezonul 16. Mai așteptat ca oricând de către public, serialul

Cine i-a ales numele Bobiță actorului Mihai Bobonete?

Cine i-a ales numele Bobiță actorului Mihai Bobonete în serialul Las Fierbinți
Replica „Ce-ai făcut, Bobiță” i-a adus lui Mihai Bobonete și mai multă popularitate printre fanii Las Fierbinți

Serialul românesc de comedie nu ar mai fi același fără Bobiță, patronul unei crâșme din comuna Fierbinți. Este catalogat drept un sătean cumsecade, deși din când în când mai are și aere de hâtru. Oricând are la îndemână o replică amuzantă, care să-i înveselească pe toți cei care îi trec pragul de la cârciumă.

Dacă vă întrebați, însă, cine a avut ideea ca personajul lui Mihai Bobonete să se numească Bobiță, adevărul e unul surprinzător. După cum mărturisea și actorul în trecut, când a venit marele moment ca îndrăgitul patron de cârciumă să primească un nume, a avut o idee strălucită. Și-a amintit de această poreclă și a pus-o rapid în practică. Nu înainte de a sta de vorbă cu scenariștii serialului, desigur, care au fost rapid de acord cu ideea sa.

Serialul Las Fierbinți a împlinit 16 sezoane

În această toamnă, serialul de renume de la Pro TV a debutat cu mare răsunet. Fanii abia așteptau să vadă ce mai pun la cale celebrele personaje. Mai mult întâmpările lor par să fie mai hazlii de la un sezon la altul.

Serialul fenomen a fost difuzat pentru prima dată pe 1 martie 2012 și i-a cucerit imediat pe telespectatori. Aproape la fiecare difuzare de episod, Las Fierbinți înregistrează audiențe record.

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, spunea și Adrian Văncică, interpretul lui Celentano, înainte de începerea sezonului 16.

Urmăriți Playtech.ro și pe