Serialul Las Fierbinți Live Video pe Pro TV – episodul de marți, 1 octombrie

Serialul Las Fierbinți revine și în această marți, pe 1 octombrie, cu un episod nou-nouț. Telespectorii îl pot urmări în fața micului ecran de acasă sau online. Cei care s-au obișnuit deja cu aventurile lor pot vedea cea mai nouă ediție de la 20:30.

Las Fierbinți Live Video pe Pro TV – episodul de marți, 1 octombrie

„Telespectatorii să se aștepte că nu schimbăm nimic. Da, se schimbă aventurile prin care trec personajele, dar noi nu schimbăm nimic. Nu moare nimeni!”, spunea Adrian Văncică, cel care îl interpretează pe Celentano, înainte de debutul sezonului 16.

Serialul Las Fierbinți Live Video pe Pro TV – episodul de marți, 1 octombrie

Ediția de marți, 1 octombrie, va fi difuzată în premieră pe ProTV, de la 20:30. Puteți urmări serialul Las Fierbinti Live Video pe protvplus.ro.

Așa cum au obișnuit pe toată lumea, îndrăgitele personaje își vor continua aventurile, dar lucrurile vor rămâne cam aceleași, în comuna Fierbinți. Pentru Celentano, Firicel, Aspirina, Dorel, Giani sau Ardiles viața nu va lua cine știe ce întorsătură deosebită. Totuși, ei vor face pe toată lumea să râdă cu lacrimi, în modul caracteristic.

Bobiță, interpretat de Mihai Bobonete, va fi pus față-n față cu noi combinații irezistibile. Se pare că nu le va putea refuza, iar la acestea vor lua parte și prietenii săi, așa cum se întâmplă de câțiva ani în serialul de la Pro TV.

Las Fierbinți, un succes inexplicabil

Universul din Las Fierbinți e îndrăgit de milioane de români, de aceea show-ul TV este în continuare un real fenomen. Poate fi urmărit în zilele de marți și de joi, iar în sezonul 16 au marcate deja câteva realități cotidiene cu care se confruntă majoritatea locuitorilor de la noi din țară.

Sezonul cu numărul 15 al Las Fierbinți s-a încheiat în ultima joi, din luna mai a acestui an. Finalul seriei a avut o audiență record, de 2,3 milioane de români, care au urmărit cu sufletul la gură încheierea sezonului. Ceea ce se traduce printr-o cotă de 15,7% share. Serialul este și-n această toamnă la fel de popular.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI