Cine poate fi președintele României după Klaus Iohannis. Ce a anunțat Traian Băasescu

Cine poate fi președintele României după Klaus Iohannis. Ce a anunțat Traian Băasescu
Cine poate fi presedintele Romaniei dupa Klaus Iohannis

Bombă pe scena politică românească. Traian Băsescu, fostul președinte al României, a făcut un anunț incredibil. Cine crede Băse că ar putea fi următorul lider de stat, după mandatul lui Klaus Iohannis. Numele rostit de tatăl Ioanei Băsescu i-a lăsat mască pe toți.

Cine poate fi președintele României după Klaus Iohannis

Fostul președinte Traian Băsescu a șocat întreaga populație a României cu ultimele sale declarații. Într-o discuție politică, despre viitoarele alegeri prezidențiale din 2024, Băsescu și-a dat cu părerea despre cine este persoana pe care el o vede cea mai potrivită pentru a fi lider de stat după Klaus Iohannis. Este vorba despre nimeni altul decât Emil Boc, pe care Traian Băsescu îl vede apt pentru a-i lua locul actualului președinte al României.

Întrebat despre o eventuală confruntare între europarlamentarul Dacian Cioloș și Diana Șoșoacă în cel de-al doilea tur al alegerilor care vor avea loc în 2024, Traian Băsescu a făcut declarații care au lăsat oamenii uimiți. Fostul președinte a pus în scenă o ipoteză mai mult decât interesantă pentru urechile auditoriului. Băsescu a declarat că-l vede învingător pe Emil Boc.

„În condițiile acestei finale, îl văd președinte pe Emil Boc. Emil Boc este în politica mare. Primarul Clujului nu este orice primar. Emil Boc este un om organizat, un logic, un om cu capacitate de a anticipa lucrurile şi este un om care dacă greşeşte, ştie că repare lucrurile, recunoscând că a făcut-o.

De ce Traian Băsescu crede că Emil Boc ar fi președintele ideal pentru România

Același Traian Băsescu este cel care a subliniat faptul că primarul Clujului ar putea face față cu brio responsabilității de a fi liderul de la Palatul Cotroceni, fiind un om organizat, pragmatic, cu o logică impecabilă și capacitatea de a repara orice greșeală.

Fostul conducător al statului român a declarat că Emil Boc are mari șanse de a ieși învingător dacă va candida la alegerile prezidențiale din 2024, având în vedere faptul că este un om politic cu foarte mare credibilitate la nivel național.

Îl pot ţine deoparte un timp sau până la un moment, dar atunci când românii îşi vor pune problema pe cine vor preşedinte din garnitura de oameni aflaţi la vârf în momentul de faţă, zic că pe primele 10 locuri trebuie să scrie Emil Boc şi pe urmă de la locul 50 să mai cauţi şi pe altcineva.

Dacă veţi încerca să faceţi sondaje, sunt convins că Emil Boc este unul dintre oamenii politici cu cea mai mare credibilitate la nivel naţional. Între timp, mulţi am înţeles dificultăţile crizei. Oamenii ăştia care sunt acum la putere ar trebui să spună bogdaproste şi să-i mulţumească lui Dumnezeu că, spre deosebire de criza din 2009-2010, această criză este o criză în care avem bani. Nu e o criză a băncilor”, a declarat fostul lider de stat, potrivit celor de la impact.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI