Traian Băsescu, sfidare maximă la adresa lui Raed Arafat: „E un miracol omul ăsta. El doar se răsteşte şi dă ordine”

Traian Băsescu, sfidare maximă la adresa lui Raed Arafat: „E un miracol omul ăsta. El doar se răsteşte şi dă ordine”
Traian Băsescu îl desființează pe Raed Arafat

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, aruncă săgeți otrăvite către bunul și vechiul său „prieten”, Raed Arafat, acuzându-l de multe lucruri care merg prost în România. În plus, europarlamentarul dă asigurări cu privire la protejarea șefului DSU de către persoane necunoscute de el.

“Cum rezistă Arafat? Foarte greu de spus”

Traian Băsescu nu poate concepe faptul că Raed Arafat ocupă în continuare o funcție importantă în stat, având în vedere că toate acțiunile coordonate de acesta se îndreaptă în direcția greșită. Fostul președinte al României trage un semnal de alarmă cu privire la salvarea “întâmplătoare” a șefului DSU în contextul demiterii ministrului Vlad Voiculescu.

Acesta subliniază nepriceperea de care Raed Arafat a dat dovadă și de această dată, asemeni altor crize pe care țara noastră le-a traversat, concluzia fiind aceea că șeful DSU este departe de a fi eroul României.

„Boc a demisioant la presiunea străzii, apicat şi Guvernul Ponta, când a fost Colectiv, cum rezistă Arafat?Foarte greu de spus. Cred că actuala întâmplare cu remanierea lui Voiculescu l-a salvat pe Arafat. În mod normal, foarte multe lucruri merg prost datorită comandantului acţiunii.

Cineva a avut interes. Cine a decis salvarea lui Raed Arafat. Trebuia să zboare şi vicepremierul coordonator şi Arafat. Asta era formula pentru credibilizarea acţiunilor pe care Guvernul urmează să le facă.

Îmi e foarte greu să vă spun de ce îl protejează cineva. Eu n-am ştiut cine îl protejează când s-a stârnit. Cred că cel mai mare suport îl are în înşelătoria cu salvările roşii care trebuiau să fie la ambulanţă şi nu la pompieri.

Arafat, ca la fiecare criză, nu s-a dovedit a fi ceea ce are pretenţia că este, marele salvator al României”, a declarat Traian Băsescu, la RomaniaTV.

“Arafat e un om care blochează sistemul de Sănătate”

Traian Băsescu folosește orice context pentru a reaminti modul în care Raed Arafat s-a remarcat în România după ce a achiziționat mai multe mașini de pompieri și Salvări.

Fostul președinte îl desființează pe Raed Arafat, susținând că nu este capabil de acțiuni mai impresionante decât aceasta, acuzându-l că nu are viziune și capacitate de anticipare a eventualelor crize.

Cu o convingere aproape molipsitoare, Traian Băsescu i-a zguduit din temelii imaginea șefului DSU, afirmând că este o persoană cu un stil absolut respingător, care nu știe decât să dea ordine și să blocheze sistemul de Sănătate.

“Şi la această criză se dovedeşte că nu are viziune, nu poate anticipa. E ca şi cum l-a găsit avionul în Apuseni sau nu i-a pornit barca să salveze echipajul de pe elicopterul căzut în Siutghiol.

UPU din spitale sunt în subordinarea lui Arafat. Acolo se petrec adeăvrat nenroociri. Nimeni nu evede ce face Arafat. E un miracol omul ăsta. Mai ales că are şi un stil absolut respingător. El doar se răsteşte şi dă ordine.

Cred că va trebui să treacă o lungă perioadă de timp să mai avem un astfel de personaj la vârful stautlui român. Arafat nu are viziune pentru mai departe. Dacă îi dai bani, cumpără salvări, maşini de pompieri…

n-am văzut viziune în construcţia pe care o face Are o obtuzitzate statalistă teribilă. La Colectiv n-a primit salvările private, că a trebuit să fie filmate salvările cu SMURD. Arafat e un om care blocheazhă sistemul de Sănătate”, a declarat Traian Băsescu în exclusivitate, potrivit sursei citate

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI