22 mai 2023 | 16:00

Cine nu-l lasă pe Gigi Becali să vândă clubul FCSB. „Mai stau, să vedem ce semne îmi dă Dumnezeu” – VIDEO

Știri generale
Cine nu-l lasă pe Gigi Becali să vândă clubul FCSB. „Mai stau, să vedem ce semne îmi dă Dumnezeu” - VIDEO

Gigi Becali nu mai vrea să vândă clubul FCSB! Nu s-a răzgândit pentru că nu a găsit clientul care să-i ofere un preț pe măsură, ci pentru că s-a opus duhovnicul. Omul de afaceri a dezvăluit că una dintre variantele pe care le ia în calcul este o investiție masivă, în încercarea de a câștiga titlul sezonul viitor.

De ce s-a răzgândit Gigi Becali și nu mai vinde clubul FCSB

Gigi Becali anunța după meciul cu Rapid că a scos la vânzare clubul FCSB și că vrea să se retragă din fotbal. După doar câteva săptămâni s-a răzgândit, mai ales când a văzut că mai mulți apropiați au spus că îi va fi greu să renunțe la „jucăria” lui. Omul de afaceri a dezvăluit, după meciul Farul – FCSB 3-2, că nu mai vrea să vândă, chiar dacă a pierdut titlul. Motivul este destul de straniu.

„Nu am binecuvântare. Am cerut binecuvântare să o vând și nu am binecuvântare de la duhovnic. Și atunci, dacă nu am binecuvântare, nu o fac. Deși nu știu dacă echipa e benefică pentru mine, îmi afectează sănătatea, nu mai e ce a fost”, a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă desfășurată în fața palatului din Aleea Alexandru.

Gigi Becali a recunoscut că are mai multe variante la care se gândește. Pare tentat să reconstruiască lotul și să investească zece milioane de euro. Este foarte sigur că nu vrea ca jucătorii cărora le expiră contractele în vară să mai rămână la echipă, dar mai are și alți „mușterii” la care vrea să renunțe.

„Nu mai am puterea tinereții că să pot să duc emoția. Și dacă nu am puterea tinereții să o duc, atunci sunt două soluții. Ori să elimini emoția și asta înseamnă să bag vreo 10 milioane. 5, 6 nu știu. Ca să iau campionatul la pas. Dar după vine emoția în cupele europene.

Nu știu, Dumnezeu să mă lumineze, să mă îndrume ce să fac. M-am legat de chestia asta și mă ține așa că o mreajă, de idolatria asta, de fotbal. Mă ține în lacăt așa și nu mă lasă să renunț. Ar trebui să renunț, dar să vedem ce semne îmi mai dă Dumnezeu. Mai stăm un an”, a mai declarat finanțatorul clubului.

Gigi Becali a susținut în ultimele săptămâni că a primit mai multe oferte pentru echipa de fotbal. Dumitru Dragomir a dezvăluit că un om de afaceri i-a promis că îi aduce 25 de milioane de euro în câteva ore.

Parteneri
Povestea româncei care a fost campioană la Roland Garros și a ajuns chirurg la Spitalul Floreasca
Redactia.ro
Vedetele din showbiz pe care românii nu le mai suportă „Nu înțeleg de ce încă sunt atât de populari (..) Are atitudine de bădăran şi încă se crede adolescent”
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Carmen Brumă, dezvăluiri fără precedent după 25 de ani de relație cu Mircea Badea. 'Am mers mai departe'
Unica.ro
Boris Johnson, declarații șocante. A vrut să invadeze Olanda
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
INTERZIS dacă ai casă la curte. Ce NU ai voie să plantezi sau să construieşti în propria curte
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
TRUMP și-a găsit un nou DUȘMAN! AVANTAJUL KAMALEI Harris
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Interviurile Insula Iubirii sezonul 8. Dani și ispita Mădălina au apărut ținându-se de mână, dar s-au certat în fața camerelor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro